perjantai 17. helmikuuta 2012

Viikonlopun survival-paketti

Minulla on ollut tänään vapaapäivä. Ihana vapaapäivä :).

Aamulla ensin nukuttuani piiiitkääään, laittelin huushollin kuntoon: tiskasin, pyykkäsin, imuroin, pesin veskit jne jne. Urakasta selvittyäni painelin shoppaamaan. Tarkoitus oli saada viikonlopuksi kaikkea mukavaa tehtävää. Kotitöille en aio uhrata ajatustakaan tänä viikonloppuna.

Meidän pitäjässä ei montaa putiikkia ole, mutta kyllä niissäkin rahansa sai tuhlattua ;).

Ihan ekaksi kävin lehtihyllyn kimppuun ja nämä lähtivät sieltä mukaan:


Uusimmat numerot kaikista kolmesta must-käsityölehdestä.


Sitten kipaisin Tokmannille ostamaan uusia Seiskaveikan herkkuvärejä, kun kuvittelin saavani ne halvemmalla sieltä. Ja pah, ne olisivat maksaneet vähemmän S-marketissa! Ostin ne kuitenkin hampaitani kiristellen Tokmannilta, kun enää jaksanut palata S:lle. Eipä siitä ole kauan, kun Seiskaveikat oli tarjouksessa Tokmannilla :(. Olis pitänyt silloin käydä hamstraamassa kärryllinen lankaa...

Kirjasto oli siinä vieressä, joten pyörähdin sielläkin. Ja sehän kannatti.


Tälläinen uusi käsityökirja tarttui mukaani. Pikavilkaisulla kirja sisälsi ainakin muutaman kivan ohjeen, mm.hamahelmineuleen ja Pajunkissa-lapaset.


Kaarnasydän ja sammalkranssi-kirjassa on kaikki (no ei nyt ihan kaikki ;) ) viime aikoina blogeissa nähdyt ihanat askarteluohjeet. Tosi kiva kirja ja sisältää paljon toteuttamiskelpoisia juttuja!

Lisäksi ostin rakkaalle ukolleni vaatteita, se kun ei raatti koskaan ostaa itselleen mitään :). Ja kaiken kruunaa hyvä kuoharipullo, suklaalevy ja tulppaaneja iso kimppu. Rahat meni, mutta nyt on kaikki tarpeellinen rentouttavan viikonlopun viettoon hankittu :) 

Eilen illalla sain valmiiksi inhokkineuleen. Inhokki sen vuoksi, että lanka on tummansinistä. Siis mikään ei ole niin inhottavaa neulottavaa talvipimeällä! No, tietysti musta menee tähän samaan inhokkiluokkaan talvisin juuri sen "pimeyden" takia. Tikuttelin nämä vauhdilla valmiiksi, että saan ottaa puikoille mukavamman värisen langan.

 Malli on taas Novitan sukka-lehdestä Piirakkasukat. Lankana Seiskaveikka.-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti