sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Mistä näitä pussukoita oikein tulee?

Joku voisi sanoa, että eikö niitä pussukoita jo ole tarpeeksi ;).

Itse olen sitä mieltä, ettei pussukoita koskaan ole liikaa. Aina niille jotain käyttöä on. Jos ei muuta, niin onpahan jotain pakettiin pakattavaksi, kun sattuu jonkun tuttavan merkkipäivä kohdalle.

Ja nyt seuraa esittely eilisillan ja tämän aamun valmistuneista pussukoista. Älkää tylsistykö kuoliaaksi ;).

Kaksi pientä Hello Kitty-pussukkaa. Vaikka kolikkopussiksi.

Isompi Hello Kitty oranssilla vuorella.

Ja samanlainen ruudullisella vuorella.

Punainen pussukka sarjiskuplalla. Lauseessa ei kyllä ole mitään järkeä ;)

Isompu punainen pussukka.

Ja toinen samanlainen, tässä lisänä pitsiä.

Miehen vanhat farkkushortsit saivat uuden elämän pussukkana. Kukkakuvio on leikattu sellaisesta 80-luvun kammotuksesta, kuin irtokaulus. Kuka muistaa? Niitä käytettiin paljon esim neuleiden kaverina ;).

Ja vielä yksi punainen, johon mahtuu jotain tarpeellista.

Tämän tein itselleni. Aion kuljettaa tässä mukanani liimapuikkoa, teippiä ja pieniä saksia ym tarpeellista, mitä on hyvä olla aina mukana.

On lankapuolellakin jotain tapahtunut. Lapasia on valmistunut vinhaan tahtiin, niitä ei ehdi edes kuvaamaan, kun ovat jo vilahtaneet käyttöön ;). Hyvä niin, kukapa turhaan viitsisi peruslapasia neuloa? Tälläiset ranteenlämmittimet tein minäkin. Näitähän on vilahdellut monessa blogissa ja pitihän ne itsekin toteuttaa.

Nyt täytyisi lähteä kokeilemaan, josko pihalla värjöttelevä Nissan suostuisi lähtemään käyntiin. Pakkasta on -34 astetta taas. Yäk. Pakko on kuitenkin liikkeelle lähteä, lapset on noudettava kotiin. Toinen on ollut viikonlopun riparileirillä ja toinen kaverinsa luona kaksi yötä yökylässä. Talon on ollut ihmeen hiljainen, ainoastaan esikoinen on ollut kotosalla :). Tähän varmaan saa tottua, lapset kun ovat kaikki jo siinä iässä, ettei äitiä ja iskää enää tarvita jatkuvasti.

Mutta nyt hynttyyt niskaan ja pakkasta uhmaamaan!

-Vika-

1 kommentti:

  1. Pussukoita ei ole ikinä liikaa, varsinkaan jos ne on noin söpöjä :D

    VastaaPoista