sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Laskiaispuuhia

Olen tekemässä tilausta korukivistä, ja olen yrittänyt käydä lävitse noita minun kivilaatikoitani tarpeiden selvittämiseksi. Pyh, koruja olen tehnyt kaksi päivää, kun aina tulee jotain mieleen kun laatikon avaa. Tänään yritin siivota akaattilaatikkoa, ja harmaat, upeat akaatit viehättivät tällä kertaa enemmän kuin siivoaminen ja organisointi. Minä, joka en pidä juurikaan harmaasta, valkoisesta tahi mustasta, innostuin näistä kyllä kovasti. Jostain syystä varsin viehättävää ollakseen epävärikästä :D

Joten parikin settiä tuli tehtyä:

Ja ametistilaatikkokin kutsui, parin nauhan loput päätyivät näihin:Lounaisessa Suomessa on tänään melkoinen sää, lunta tulee taivaan täydeltä, ja mantelimassan hakureissulla oli tien reunassa monta autoa. Muksuilla on ainakin talvilomalla lunta missä purkaa energiaa. Tytön ulkona liikkumista tosin haittaa kipsissä oleva käsi. Muutoinkin kipsi viulunsoittajalla ja musiikkiluokkalaisella on osoittautunut aikatavalla arkea haittaavaksi kapistukseksi. Onneksi enää viikko jäljellä, ja toivotaan, että käsi on parantunut hyvin.

Turussa olisi ensi kuussa puutarhan kevät- messut. Tuleeko Vika kaveriksi messuille?

~Tikki

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihanat korut! Harmaa akaatti on kyllä nättiä. Jotenkin seesteinen tunnelma kaikissa koruissa. :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos Inkku! Nuo akaatit oli kyllä varsin virheettömiä yksilöitä :) Hyvä, että minäkin saan aikaiseksi jotain seesteistä, se kun ei ole ensimmäinen minua kuvaava sana ;)

    VastaaPoista