lauantai 11. helmikuuta 2012

Hullu pyykkäri

Meidän pyykinpesukone tuli hulluksi. Se ei tiennyt, minne se työntäisi likaisen veden ja sen vuoksi työnsi sitä sitten joka paikkaan :(. Kyllä se varoitteli muutaman päivän ajan, mutta enhän minä uskonut. Eilen illalla meillä oli sitten mukava iltapuhde, kun roudasimme koneen pihalle ja siivosimme koneen tekemiä sotkuja kodinhoitohuoneessa. No, kuluihan se ilta niinkin ;).

Tänään heti yhdeksältä olimme sitten Gigantin oven takana kolkuttelemassa uuden pesukoneen toivossa. Mukaan tarttui entistä ehompi, ihana suihkumoottorikone, joka pesee kerralla 9 kiloa likapyykkiä. Miten sitä voikin ihminen tulla näin iloiseksi uudesta pyykinpesukoneesta?! Toivottavasti kone osoittautuu hyväksi valinnaksi, entinen ei ihan sitä ollut vaikka muka laatua silloinkin ostettiin...

Aika kivoja!-blogissa näin pitkästä aikaa legokoruja. Joskus jossain olen sellaisia nähnyt aikaisemminkin ja olipa meininkinä tehdä niitä itsekin. Asia on päässyt unohtumaan uusien ideoiden alle, niin kuin moni muukin hyvä (?) idea. Mutta nyt ryhdyin tuumasta toimeen:

Korviksia pyöräytin niin monet kuin koukkuja kätköistäni löytyi. Nämä olikin vaikea saada sellaiseen "asentoon",että näyttävät hyvältä vielä korvassakin. Meinasivat "könöttää" hassusti, mutta luulisin näiden nyt asettuvan hyvin korviin..

Rannekorun tein alunperin itseäni ajatellen, mutta ei se sitten valmiina niin viehättänytkään :(. Tyllerö ihastui tähän, joten ottakoon sitten omaan käyttöönsä.

Novitan sukkalehdessä oli Piirakka-sukkien ohje. Olen joskus kauan sitten tälläiset tehnyt, mutta silloin en vielä älynnyt, että tikuttelin sukkia aivan liian suurilla puikoilla ja sen vuoksi niistä tuli sellaiset lörpäke-sukat. Kyllä nekin sukat pidettyä tuli, mutta ei ne kauniit ole... Näistä tuli muuten ihan kelvolliset, mutta...

lanka loppui kesken! Samaa erää ei tietenkään enää mistään löytynyt, joten rohkeasti nappasin hyllystä samaa värinumeroa olevan kerän. Mutta näinhän siinä kävi:


Tiesin kyllä, että tämä ei tule onnistumaan. Mutta kun ei ollut vaihtoehtoakaan. Eli nämä päätyvät omaan käyttöön, lahjaksi ei tälläisiä kehtaa kenellekään antaa :(

Tylleröiselle neuloin taas yhdet peruslapaset. Gjestalin langoissa on aivan ihanat värit, tämäkin vihreä oli juuri se oikea 80-luvun vihreä ;). Kuvan värit ovat melko kaukana todellisista, ääh...


Novitan kevään uutuudetkaan ei pysty niin herkullisiin väreihin, kuin Gjestalin turkoosi ja fuksia ovat! Vaikka kyllähän Novitan kevään uutuudet olivat melko herkkuja. Kelpaavat kyllä jos en jaksa / viitsi / ehdi lähteä naapurikaupunkiin Nappiin ja nauhaan parempien valikoimien ääreen :)

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti