maanantai 27. helmikuuta 2012

Vihdoinkin kevät!

Tänään oli ihan selvästi kevättä ilmassa :).
Lunta on takapihalla metrin verran, mutta se ei estä haaveilemasta kesästä, linnunlaulusta, mullan tuoksusta ja lämpimistä päivistä. Ne eivät ole enää kaukana :)!

Eilen ompelin Tildan kevät-kirjasta pääsiäisjuttuja


Kolme hanhea (taipuukohan tuo sana noin?) pääsee pääsiäistuliaisiksi kevään reissulle. Katsokaa nyt tuon oikean puoleisen hanhen nokkaa; se on ihan lytyssä :(. Ommeltujen juttujen täyttäminen ei ole koskaan ollut minun vahvin puoleni ja niinpä unohdin täyttää hanhen nokan ennen itse hanhea! Huomasin virheen vasta, kun hanhi oli täynnä vanua ja en kertakaikkiaan kehdannut kiskoa kaikkea vanua hanhesta ulos... olkoon ruttunokka!
Tikkuna näissä on grillaustikut.


Samasta Tildan kevät-kirjasta tein munan, sen isomman. Ihan muotopuoli tästäkin tuli, mutta olkoon. Enpä taida tehdä enempää munia... vähän tylsiä tehtäviä (minun mielestä ;) ).

Ajatukset meinaavat ihan väkisin pyöriä pihahommissa ja pää suorastaan kihisee mielettömiä suunnitelmia pihan suhteen. Jonkinlaisena jarruna taitaa (onneksi?) toimia rahapussi ja se realiteetti, että aika ja voimat ei kertakaikkiaan riitä kaikkeen... Mutta ainahan voi suunnitella ja unelmoida!


Tänään laitan kuitenkin ensimmäiset siemenet purkkeihin. I-H-A-N-A-A!!!

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti