perjantai 24. helmikuuta 2012

Prinsessakakkua ja kirppareita

Näköjään meillä on Tikin kanssa ollut samanlainen päiväohjelma: kirppiskiertelyä :)
Kadehdin aina Tikin mahdollisuuksia koluta kaikki Turun seudun kirpparit, meillä kirpparitarjonta on huomattavasti pienempi. Tänään suunnistin Varkauteen, jossa kaikki kirpparit ovat Kauppakadulla. Joten järjestyksessä vaan tallustin kaikki kirpparit läpi.

Kimppakirppis on mielestäni Varkauden paras kirppis ja tälläkin kertaa sieltä tarttui jotain mukaan:

Tätä mukia ei voinut jättää hyllyyn. Yksi "ammateistani" on  ensiapukouluttaja ja tämä natsaa niin hyvin siihen maailmaan, että mukaan lähti :). Tiesittekö muuten , että punaisen ristin käyttö muissa kuin punaisen ristin tuotteissa on ehdottomasti kielletty? Näin päin (punainen pohja, valkoinen risti) värit ovat ihan oikein, mutta jos ne olisivat toisinpäin (valkoinen pohja, punainen risti), olisi tuote "laiton".


Punainen taitaa olla päivän väri. Ja näin suloinen muovinen sydänrasia oli kertakaikkiaan pakko ostaa ;)


Kimppakirppikseltä löytyi ompeluhuoneeseen sopiva peltinen purkki. Hinta oli kyllä hieman suolainen ja purkisssa oli keksinmurut kaupan päälle :(. Näiden takia meinasin jättää purnukan hyllyyn, mutta viime hetkellä nappasin senkin mukaani.


Sydänteemalla jatketaan. Nämä peltiset sydämet taas sopivat tuohon äskeiseen rasiaan niin hyvin, että mukaan nekin lähti.


Seuraavaksi matkan varrelle osui Fida, mistä monesti teen kaikkein parhaat löydöt ja niin nytkin!
Tämän Sarah Kay-kankaan oli joku laittanut lampunvarjostimeen. Pyysin myyjältä sakset ja irrottelin kankaan mukaani ja jätin varjostinkehikon edelleen myytäväksi. Oi, tämä on ihana!!!


Fidan jälkeen vuorossa on Seppälän alakerrassa oleva kirppis, olisko sen nimi Säästökirppis? Siellä tulee harvemmin käytyä, koska kirpparin siisteystaso ei oikein tyydytä :(.
Tällä kertaa kuitenkin sielläkin kävin ja löysin upean rasian. Rasiassa oli vielä neljä täysin käyttämätöntä Twilight-päiväkirjaakin. Päiväkirjat päätyvät tyllerön käyttöön, mutta tästä rasiasta en luovu


Kävin vielä Oranssi kirppikselläkin. Sieltäkin olisin jotain pientä ostanut, mutta koska paikassa ei voi maksaa pankkikortilla (?!), jäivät ostokset tekemättä. Olen sen verran laiska, etten viitsinyt muutaman euron ostoksen takia juosta pankkiautomaatille ;).

Ostoskierroksen jälkeen keittelimme prinsessakakkukahvit prinsessa Estellen kunniaksi. Jos joku muistaa, niin minua vaivaa kohtuullinen kuninkaallisuushulluus, joka kohdistuu varsinkin Ruotsin hoviin.


Ja vauvahuumassa neuloin luonnonvalkoiset junasukat :)


Ohje uusimmasta Suuresta Käsityölehdestä. Lankana Novitan Wool, jota kului 34g. Puikot olivat kokoa 2.5.

-Vika-

1 kommentti:

  1. Joo, tämä purkkimania on ilmeisesti jossain geenissä meillä :D

    VastaaPoista