tiistai 14. helmikuuta 2012

Suuria suunnitelmia

Vietin koko aamupäivän KYS:ssä ja kuten aina, päivä oli odottelua, odottelua ja odottelua :(. Sellaista se vain on ja nyt osaan jo varautua odotukseen erilaisin viihdykkein. Tällä kertaa nappasin mukaani kirjan, jonka ostin muutama päivä sitten:


Kirjassa on muutamia samoja ohjeita kuin edellisessä Novitassa, mutta pääasiassa aivan uusia (ainakin minulle) ohjeita ja ihania sellaisia!

To do-listalle pääsivät ainakin seuraavat:
Virkattuja tossuja on hauska ja nopea tehdä. Eli näitä malleja vois kokeilla.


Nämä näyttävät äkkiseltään kirjoneuleelta, mutta taitavat olla jotain muuta. Vaikuttaa niin mielenkiintoiselta, että nämä on tehtävä! Lisäksi tuo ranteen nauhasysteemi on tosi kiva!


Nämä säärystimet on virkattu palasista. Aivan ihanat! Jos saan nämä toteutettua, niin värit kyllä ovat jotain muuta, mutta malli on huippu!

Huomenna (tilipäivä!) painelen kauppaan ostamaan uusimman Novitan (ja varmaan pari muutakin lehteä ;) ), joten to do-listalle saattaa kyllä tulla ruuhkaa... mutta teen sen, mitä ehdin ja mikä sattuu huvittamaan!

Ensiavun käytävällä oli hauska lapsen kirjoittama aine ihmiskehosta. Olen tämän nähnyt jo opiskeluaikoinani, mutta aina se on yhtä hauska :).
Tässäpä pätkiä kirjoituksesta (anteeksi huono kuvanlaatu, kännyllä kuvattua):

-Vika-

3 kommenttia: