maanantai 19. lokakuuta 2009

Matkalla

Opiskelut on vieneet kaiken työltä jääneen ajan, ja käsityöt on nyt kiltisti odotelleet aikaa parempaa. Onneksi on noita varastoja sen verran, että pystyin osallistumaan ParKun jokavuotiseen näyttelyyn. Tälläkertaa näyttely on teemaltaan Matkalla. Joten kaikki kynnelle kykenevät, mars Paraisten (anteeksi Länsi-Turunmaan) kunnantuvalle ihmettelemään reippaan naissakin aikaansaannoksia!
Meillä on sairastettu olan takaa. Eemelillä oli neljä päivää yli 39 asteen kuume. Veera juuri parani tätä ennen, ja nyt itselläni on niin karsee nuha, yskä ja päänsärky. Oisin kyllä ilmankin pärjännyt . Eemeli on aina ollut kova sissi, ihan pienestä ei poika valita. Nytkin tiukimmille otti kun ei saanut ulos mennä, kuumetta 40, polvet ei kanna ja yskä ravistaa koko pientä poikaa, mutta ulos ois pitänyt päästä. Eemeliltä tuli muuten kuolematon lause sairastelun lomassa. Poika makoili minun mahan päällä mietiskelemässä, mitään ei tehty eikä hössötetty, edes telkkari ei ollut päällä. Kauan aikaa kumpikin oli hiljaa, mutta sitten Eemeli sanoi: Ois se kiva jos kukaan ei olis keksinyt kerhoa, koulua tai töitä ikinä. Ihana !
Ulkona on jo kylmä. Ja minä kun tunnetusti inhoan kylmää! Onneksi, tai toivottavasti, kukaan ei ole aamuisin kuuntelemassa kun raaputan auton ikkunoita ja palelen. Ei ole lasten kuunneltavaa! Ei kenelläkään töitä olis Floridassa tarjolla?
Nyt vielä lukemaan, neljän päivän "loma" takana, huomenna reippahasti töihin!

~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti