lauantai 17. lokakuuta 2009

Joensuun messut

Olipas villi tunne käydä käsityömessuilla asiakkaana! Koko ajan oli jollain tapaa outo olo. En oikein osannut rauhoittua katselemaan mitään, kun koko ajan oli se entinen tunne: äkkiä takaisin osastolle, toinen on siellä yksin! Höh, kun ei ole enää koko osastoa !
Mitään uutta tai ihmeellistä en messuilta löytänyt, Tinttamarellikin oli jättänyt nämä messut väliin, harmi... Tylleröinen osti Charlottan osastolta pussillisen askartelutarvikkeita. Itse en löytänyt mitään, mikä olisi lähtenyt matkaan.
Minua harmittaa, kun näillä käsityömessuilla on aina vaan enenevässä määrin kaikkea muuta kuin käsityötä. Mitä ihmettä esim pesusienikauppias tekee käsityömessuilla? Toki kohderyhmä on pitkälti samaa porukkaa, mutta jotenkin on petetty olo, kun maksat pääsymaksun nimenomaan käsityömessuille ja sitten siellä myydäänkiin jotain ihan muuta. Ymmärrän kyllä, että messujärjestäjät tarvitsevat nämäkin eurot, jotka tulee näiden pesusienikauppiaiden paikkavuokrista, mutta silti... luulenpa, että tässä messujärjestäjät sahaavat omaa oksaansa. No, se siitä.
Samalla reissulla oli pakko päästä Joensuun keskustassa olevaan Punnitse ja säästä-kauppaan. Ja sehän olikin varsinainen aarreaitta! Lähdimme sieltä pois kassit täynnä herkkuja; savupaprikaa, intiaanisokeria, kristallisuolaa, kuivattuja hedelmiä, luomumysliä, chiliä, papuja, spelttimuroja.... Voi, kun tälläinen kauppa tulisi edes Kuopioon! Meidän pieneltä kylältä kun ei juuri mitään vähänkään erikoisempaa ruokatarviketta saa .
Tänään olisi sitten ohjelmassa vielä maustekaapin siivoaminen ja sitten loppupäivä menee laiskotellessa .
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti