tiistai 6. lokakuuta 2009

Hotellien vitsaus

Joo,
täällä ollaan, hotellissa...Varasin ihan piruuttani hotellin ainoan toimivan tietokoneen ... istun siis business-centerissä Vantaalaisessa paremman luokan hotellissa ja täällä on yksi toimiva tietokone koko hotellissa!!! Kyllä varmaan kaikilla asiakkailla on kone mukanaan, mutta kun ne ei toimi. Sonera pääsee taas loistamaan toimintavarmuudellaan. Tämä oli ensimmäinen vikaan mennyt asia tänään. Töitä olisi pitänyt tehdä, mutta ei sitten tehdä.
Televisio huutaa huoneessa, niin  kuin Tikki jo tuossa kertoikin. Se haluaa kertoa minulle, että lämmintä vettä ei tule. Joo, joo. Uskoisin sen kyllä vähemmälläkin. Sitä telkkari on jo kertonut tunnin ajan (ja isoon ääneen kertookin), aarrrgghh!!! Huoneessa ei kertakaikkiaan voi olla...Hotellin henkilökunta vastailee tuossa vieressä respassa koko ajan soivaan puhelimeen samoja lauseita: "pahoittelemme tilannetta, kollega tuossa vieressä yrittää ratkaista ongelmaa, sama tilanne kaikissa huoneissa, teemme parhaamme, pahoittelemme". Viestin telkkariin laittanut henkilö (on respassa juuri nyt) katuu varmasti katkerasti telkkariin laittamaansa viestiä.
Aamun riemuja onkin sitten suihkuun meno. En hetkeäkään minun tuurilla usko, että kaukolämmön miehet saisivat kaukolämpöputken korjattua aamuun mennessä, e-hei!
Joku voisi kertoa minulle, miksi tämä on aina tälläistä??? Nytkin varasin viinipullon ja suklaalevyn, jotka oli tarkoitus nautiskella raskaan päivän jälkeen... joo, sen viinipullon siemaisen, jotta saan nukuttua tuossa metelissä, mutta suklaa ei auta yhtään tässä tilanteessa. Joo, tiedän, pessimisti minussa sai taas vallan.
Ehkä huomenna on parempi päivä. Ja ehkä minä kuitenkin pääsen sitten aamulla lämpimään suihkuun. Ehkä.
-Vika, hotellien kauhu nro 1 (tai 2)-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti