lauantai 21. huhtikuuta 2012

Villasukkia ja sadetanssia

Tänään kävin taas Kuopion Napissa ja nauhassa...


Mukaan tarttui taas kasa sukkalankoja ;). Viime viikolla kävin hakemassa lähes samalanlaisen pinon sukkalankoja, vähän eri värisiä vain. Osa viime viikkoisista on jo tikutettu sukiksi, osa odottelee puikoille pääsyä. Niistä sitten seuraavissa postauksissa, kunhan saan langat pääteltyä.

Viime viikolla ostin kerän minulle uutta sukkalankaa, Pro Lanan Chamäleon-lankaa. 


Myyjä kertoi, että kyllä kerästä saa kaksi samanlaista sukkaa. Mutta enpä saanut, en sitten millään...


Aikani kerää pyöriteltyäni ja pähkättyäni kyllästyin ja tikuttelin toisen sukan suoraan kerässä vuorossa olevasta kohtaa. Ja näinhän siinä sitten kävi; nyt on kaksi aivan erilaista sukkaa! Mutta eipä hätää...  ajattelin, että käyn ostamassa toisen samanlaisen kerän ja teen siitäkin kaksi sukkaa. Ehkä minulla sitten olisi kaksi paria sukkia, joissa molemmat olisivat edes suunnilleen samanlaisia ;) Tänään sitten marssin topakasti liikkeeseen ajatuksena ostaa vain ja ainoastaan tämä yksi tarpeellinen kerä. Mutta näinhän siinä aina käy; mukaan tarttui hieman enemmän kuin yksi kerä ;). Mutta kun lähimpään lankaliikkeeseen on matkaa yli 50km, niin ehkä tämä on ihan ymmärrettävää. Seli, seli... Se jää vielä nähtäväksi, omistanko tämän reissun jälkeen kaksi sukkaparia vai neljä erilaista sukkaa. Raportoin tästä myöhemmin, kunhan ehdin sukat tikutella.

Kun nyt kerta lankaliikkeeseen pääsin, niin täydensin samalla KnitPro-varastoani:


Ostin aikanaan kaikki KnitPro-sukkapuikot, mutta silloin näitä pieniä kokoja sai vain lyhyenä versiona. Koskaan en oikein tottunut niitä käyttämään, vaikka kyllä yritin. Nyt olen saanut ostettua kaikki koot pitempänä versiona :).

Seuraavaksi on kai sitten ruvettava hankkimaan näitä:


Neliskanttiset KniProt, kokoa 3.5. Nämä ostin viime viikon reissullani Nappiin ja nauhaan. Yhdet sukat tikuttelin näillä samantien testateksani, ovatko ne niin hyvät kuin puhutaan. En oikein osaa sanoa, onko niillä neulomisessa mitään eroa tavallisiin pyöreisiin verrattuna... mutta ehkä neulejälki on tasaisempaa kuin pyöreillä neulottaessa. Ehkä. Mutta joka tapauksessa näitä aion hankkia lisää. Välinevarustelua, nääs...

Minulla alkaa kesäloma reilun viikon kuluttua. Kyllä vaan!
Ja pihalla on edelleen tämän näköistä:
Otin kesälomaa tarkoituksella tähän aikaan, jotta saisin myllätä pihalla  oikein sieluni kyllyydestä, mutta enpä ehkä myllääkään :(
Vaan onhan tuolla jossain kohtaa hieman jo maata näkyvissä (=positiivista ajattelua).

Tässä tällä hetkellä työn alla oleva sukkapari. Lankana Lang Yarnsin Jawoll Magic Degrade. Ihana lanka neuloa ja värit ovat kertakaikkiaan huiput!


Neulonpa tätä vielä hetken ja sitten lähden tanssimaan pihalle sadetanssia, jotta saataisiin nuo lumet pois pihatöiden tieltä ;)

-Vika-

3 kommenttia:

 1. Lankojen maailma on mulle vierasta, mutta viimenen kuva saa kuolaamaan! Saakohan tuota lankaa mistä tahansa kaupasta vai onko erikoiskauppojen valikoimaa? Netistä?

  VastaaPoista
 2. Oi mitä upeita lankaihanuuksia täällä onkaan! Upeita sukkia tulossa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Eiköhän noita lankoja, myös tuota viimeisen kuvan ihanuutta, saa ainakin nettikaupoista. Titityystä tai Tinttamarellista voisin kuvitella, että löytyy. Ja kyllähän Kuopion Nappi ja nauha pistää lankaa postipojan matkaan, kun sinne tytöille pirauttaa :).
  -Vika-

  VastaaPoista