maanantai 23. huhtikuuta 2012

Käsinvärjätyt vastaan minä

Tuossa pari postausta aikaisemmin tuskailin Chamäleon-sukkalangan kanssa. En  kertakaikkiaan saanut kerästä kahta edes lähes samanlaista sukkaa :(.
En tiedä, onko vika minussa, kun taas kävi näin:


Tällä kertaa lankana oli Jawoll Magic Degrade. Tikuttelin ensimmäisen sukan hieman ihmetellen, että ihanko tosissaan koko sukan kärkiosa on punainen...ja olihan se. No, ei siinä mitään, ihan kaunishan tuo on. Toista sukkaa neuloin tyytyväisenä, koska värit näyttivät asettuvan ihan samoin kuin ensimmäisessäkin sukassa. Hienoa, nythän tämä sujuu! Mutta puolessa välin kärkiosaa lanka rupesi uhkaavasti muuttumaan keltaiseksi... mitä h****oa?!? Kerää kurkatessani tajusin, että pieleen meni taas. Siis ei voi käsittää...
Taas olin tietysti ostanut ko lankaa tasan sen yhden kerän, josta jokainen muu neuloja olisi saanut ihan nätisti kaksi lähes samanlaista sukkaa. Mutta en minä.
Ja taas tarvitsen toisen samanlaisen kerän, jotta voin neuloa toiset kaksi sukkaa, jotka toivottavasti ovat sitten parit näille kahdelle. Ääh, ei muuta kuin soitto Nappiin ja nauhaan, vieläkö löytyisi yksi kerä samaa lankaa. Ja olihan siellä. Myyjä tuumasi, ettei näistä käsinvärjätyistä langoista koskaan saa ihan samanlaisia sukka. No, ei tarttis IHAN samanlaiset ollakaan. Kunhan olis edes sinnepäin. Että tunnistaisi pariksi ;)
Katsotaan nyt, miten tässä lopulta käy... raportoin sitten, kun olen ehtinyt uudenkin kerän tikuttaa sukiksi.

Onneksi jotain on onnistunutkin:


Nämä sukat ovat Fabelia. Ihanan helppo ja varma sukkalanka! Ja raidat oli helppo täsmätä ;). Koko n 35.


Sukat kokoa 40-41. Lankana Seiskaveikka oranssina ja ruskeana.

Seuraavaksi käyn tämän haasteen kimppuun


Chamäleon, joka ei suostunut muotoutumaan kahdeksi samanlaiseksi sukaksi. Nyt uusi yritys!

-Vika-

1 kommentti:

  1. Joskus tulin tuollaisia lankoja käsitellessä miettineeksi, että minkä takia sukkaparin sukkien pitäisi olla samanlaisia. Sen jälkeen en ole moisesta välittänyt, heilutellut puikkoja vaan. Souvat.

    VastaaPoista