torstai 18. lokakuuta 2012

Tilkkupussukka

Ihan ensimmäiseksi muistutan arvonnasta tuossa pari postausta aikaisemmin :)). Muistakaahan käydä osallistumassa!

Sitten asiaan. Minulla ei ollut sopivan kokoista pussukkaa vaatimattomalle meikkivarastolleni. Joo, uskoo ken haluaa ;). Mutta siinäpä oiva tekosyy päästä pöllyttämään kangaskaappia ja istahtaa ompelukoneen ääreen. Minulla oli selvä visio siitä, mitä halusin. Ja sellainen siitä tulikin:


Pussukka pysyy ryhdikkäänä vuorin ja päällisen väliin ommellun vanun ansiosta. Päällinen on ommeltu tilkuista tilkkukankaiden jämistä. Koko on sellainen, että tähän mahtuu kaikki tarpeellinen, mutta ei yhtään ylimääräistä.

Kirpparilta tuli taas tehtyä löytöjä. Tällä kertaa ostin punaisen purkkisarjan keittiöömme, joka on tätä nykyä punavalkoinen.Seuraava projektini on tässä:


Kaatopaikkareissulta tarttui mukaan jonkun hylkäämä lasten pyörä. Meinasin käsitellä tätä rälläkällä niin, että maalipinta on täysin rikki. Jätän pyörän sitten talveksi lumeen makaamaan. Toivottavasti keväällä hangesta paljastuu hyvin ruostunut pyörä. Jatkotuunaus on vielä vähän epäselvä, mutta eiköhän tästä jotain hauskaa saada aikaiseksi :)

-Vika-

2 kommenttia:

  1. Muistaakseni etikalla saa tehtyä ihmeitä ruostumiselle? Suihkit pyörän etikalla, jätät ulos, ja suunnilleen seuraavana päivänä se on ruosteessa.

    VastaaPoista