keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kirpparilta pihalle

Kyllästyin sotkuiseen terassiin ja tartuin toimeen. Vettä, mäntysuopaa ja juuriharja aseinani kävin pölyn ja roskien kimppuun. Puhdas terassi piti sitten tietysti koristella vähän somemmaksi. Kaivoin vintiltä kirpparilöytöjä ja tälläinen on lopputulos:


Takana olevan valkoisen lyhdyn löysin Varkauden Kimppakirppikseltä neljällä eurolla. Turun kirppareilta tartui keväällä mukaan nuo sydämet ja valkoinen kori (olivat melkein ilmaisia, maksoivat euron tai pari). Risusydämessä oli pitkä varsi, jonka sahasin julmasti poikki ;). Korissa olevat kivet olen kerännyt Utsjoelta juhannusyönä pari vuotta sitten.


Tähän vanhaan koriin kävin keräämässä ruusunmarjoja. Olisin halunnut laittaa rappusille sinkkiämpäreitä, joisssa on rusunmarjoja, mutta marjat olivat jo niin pehmeitä poimittavia, että  tyydyin tällä kertaa pienempään määrään.


Kimppakirppikseltä Varkudesta tein tämän ihanan löydön, peltisen majakan. Majakan sisään voi laittaa kynttilän. Tästä ihanuudesta maksoin vain ja ainoastaan 8 euroa :))). Ai että minä tykkään tästä!

Sisälläkin olen ehtinyt jotain touhuta:


Kirpparilta kahdella eurolla ostetut pitkät verhot saivat uuden elämän keittiön verhokappoina.

Ja kun kangasta jäi vielä reilusti, ompelin loppuverhosta vuoritetun, tukevan kassinToinen verho on vielä käyttämättä, mitähän siitä tekis? Lisää kasseja?

Tikki tuossa edellisessä postauksessa laittoi arvonnan pystyyn, käykäähän osallistumassa!

-Vika-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti