sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Arvontaa :)

On se tämä naisen elämä, että aina on riittämättömyyden tunnetta ja aina tuntee huonoa omatuntoa, teki niin tai näin. Töissä tuntuu, että pitäisi olla kotona ja sama toisinpäin. Omasta ajasta onneksi olen oppinut nauttimaan, enkä siitä pode huonoa omaatuntoa jos istahdan oman pöytäni ääreen piipertämään. Ja yleensä kun on kiire ja stressi, niin silloin syntyy myös koruja. Niiden tekeminen kun on sitä parasta terapiaa ja mielenrauhaa.

Jotain voi lienee päätellä tästä:


Eli havaittavissa pientä stressiä...
Jouluksi on tarkoitus saada viimeisimmät opinnot loppuun, tehdä hullun tavalla töitä, korukurssejakin on monen monta, ja niin edelleen. Mutta tuleepa joululoma ja tammikuun aurinkoloma tarpeeseen :D Ja mielummin tämä kuin tylsyys ja mitään tekemättömyys!

Ai niin, se arvonta :D! Eli kommentoi tähän postaukseen, että mikä koruista miellyttää eniten. Jos linkkaat blogistasi, laita tästä tieto kommenttiisi niin saat kaksi arpaa. Palkintona yllätys, yllätys: koru! En vielä kerro mikä, mutta mielipiteellä on kuitenkin vaikutusta asiaan ;)!

~Tikki

14 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että tuo viimeinen miellytti silmää eniten. Lähinnä siihen vaikutti se, että se oli niin tyylikkään juhlava ja etten välitä mistään vaaleanpunaisesta yhtään...

  Kauniita koruja muuten:)!

  -Sanski-

  VastaaPoista
 2. Vaude, ihania koruja. Mukana arvonnassa! :) Kuudes miellytti eniten.

  VastaaPoista
 3. Ihania!
  Eniten tykkään yhdeksännestä.

  VastaaPoista
 4. Seitsemäs koru on ihanin <3 Kaikki kyllä ovat upeita ja olen monesti aiemminkin käynyt blogissasi ihailemassa töitäsi :)

  VastaaPoista
 5. Hetkittäinen stressi on ihan ok, äkkiä se kiire taas helpottaa, usko pois. Koruista suosikkini on neljäs, eli punainen ihanuus. Pidän koruissa väreistä ja voimasta, tosin kaikissa näistä koruista mielestäni on kyllä upeaa vahvuutta.

  VastaaPoista
 6. Ihania kaikki, mutta eniten tykkään yhdeksännestä.

  VastaaPoista
 7. Kaikki ovat kauniita, mutta numero kolme miellyttää minua eniten rauhallisuudellaan.
  Yhdellä arvalla mukana...

  VastaaPoista
 8. Pidän roikkuvasta sydämestä keskellä joten suosikin asemasta kilpailevat numerot 2, 3 ja 4. Mutta koska numerossa neljä on väritys eniten minun näköiseni, niin valintani suosikikseni on se.
  Toivon sinulle rutkasti energiaa kiireiseen aikaan.

  VastaaPoista
 9. Mukava, että stressistä ja kiireestä syntyy näin kauniita asioita. Upeita kaikki, mutta kaikkein upein kuitenkin viimeinen eli nro 11.
  Yhden arvan verran (blogittomana) mukana.

  VastaaPoista
 10. Kaikki kauniita, mutta ehkä valitsen nro 7.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 11. Kaikki ihania, taattua laatua mutta viimeisessä oli sitä jotain mua sykähdyttävää. kaksi arpaa, blogiin linkkaan myös.

  VastaaPoista
 12. Vaikea valinta, mutta valitsen nro 8. 1 arpa.
  minttu47

  VastaaPoista
 13. Ihania koruja, mielestäni ihanin on ensinmäinen.

  VastaaPoista
 14. Tulin kurkkaamaan blogiinne, ja täällä on peräti arvonta menossa. Vai myöhästyinkö?

  Ihania koruja, mutta ehkä viimeinen on eniten mun makuuni. Ja kahdella arvalla mukaan. :D

  VastaaPoista