tiistai 14. huhtikuuta 2009

Työn orja

Tulin pikkuisen yli tunti sitten töistä. Ja menin aamulla vähän ennen kasia. Tämä on sitä joustavaa työaikaa Silmänisku. No, perjantaina pidänkin sitten vapaapäivän, tai kuka hullu nyt sanoo vapaapäiväksi junamatkaa Turusta Roihin, parin tunnin auton purkua, messuosaston pystytystä, hinnoittelua jne jne... Mutta leipätyöstä vapaata kuitenkin!
Koko päivän on myhäilyttänyt tuo Vikan uusi työpaikka. Uskon että se on kuin tehty Vikalle, ja Vika kuin tehty sille työlle. Minä tiesin, että Vika tulee valituksi, pöhköjähän ne olis olleet jos eivät olis parasta tehtävään ottaneet! Näin se vain elämä nakkelee, ja mukava että nakkelee, muuten olis kovin tylsää... Perjantaina sitten juhlitaan uutta työtä! Mutta lupaamme olla silti teräkunnossa aamulla Rovaniemellä Cool. Ihan pahaa tekee kuunnella Vikan suunnitelmia alennuksista, itselleni tulee olo, että pelastan kaikki ihanuudet omiin varastoihin ennen kuin annan myydä niin halvalla. Eli Rovaniemellä todella on hyviä tarjouksia tulossa! Jos se lyhyempi ja paksumpi myyjä ei siis meinaa irrottaa maksamastanne tuotteesta ja rupeaa kyynelehtimään, huutakaa Vikaa apuun, sillä on kovempi sydän tällaisissa tapauksissaSilmänisku.
Olen kerennyt töiden ohessa tekemään yhden korunkin, mutta kuvaamaan en ole ehtinyt, huomenissa sitten laitan kuvaa näytille. Ja isoäidinneliöproggiskin edistyy, kävin juuri ostaa 11 kerää mamboa kun halvalla sai Nolostunut...Nyt on muutenkin ollut lankahamsteri kausi, mikään ei tunnu riittävän.
Oma levottomuuteni on jo asettunut. Eli odotettavissa lienee muutamia seesteisiä päiviä. Suunnitteilla on riittävän monta muutosta tasaiseen arkeen, joten ehkä minä nyt vähän aikaa maltan taas olla järjestämättä suurempia myllerryksiä. On se vain hassua, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän etsii itseään. Tai sitten sitä vain uskaltaa kokeilla kaikenlaista?
Päivän mietelause ja kehoitus itselleni (ja vaikka Vikallekin): Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan.
~Tikki siirtyy suihkuun sulattamaan jumissa olevia hartioitaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti