keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Voi hyvänen aika...

Mulla menis varmasti pääkin hukkaan jos se ei olis kaulassa kiinni, ja kaulassa kun on ne rakkaat korut niin niitä en sentään unohda pitää tallessa. Eli nyt olen hukannut kameran. Toissapäivänä sitä käytin, mutta nyt sitä ei ole missään. Laitoin jopa puhtaat vaatteet kaappiin kun ajattelin että se on niiden seassa. Muuten välttelen tehokkaasti pestyjen vaatteiden viikaamista kaappiin. Kamalaa hommaa. Joten tässä karsea kännyllä otettu kuva työkaverilleni menevästä turkoosikorusta.

Riipuksen voi ottaa pois jos on sellainen olo, että ei halua heiluvia osia katsella (esim kun laittaa silppuriin paperia).
                                                          ~~~~
Tuo Vikan tekemä koolaus vaikuttaa hauskalle. Pitäiskö kokeilla? Ehkä en nyt kuitenkaan tässä muuton keskellä ala läträämään, mutta jossain vaiheessa. Jenkeissä aikoinaan noita ihmeteltiin, siellä kaikki tavara tuntuu olevan tiivistettyä. Ja juuri yksi päivä töissä naureskeltiin idioottimaisille varoituksille. Muistelinkin erästä cookie(keksi)taikina pötköä, joka on myyntipakkauksessaan kuin koiranmakkara. Tästä pötköstä sitten leikataan siivuja jotka paistetaan. Tällaisissa paketeissa luki varoitus: kääre poistettava ennen paistamista. Just...Mutta kyllä minäkin yrittäjänä rapakon takana laittaisin kaikki mahdolliset varoitukset, sen verta ihmeellisistä asioista yritykset oikeuteen siellä joutuvat.
Huomenna on viralliset grillikauden avajaiset. Töistä ajattelin lähteä jo ajoissa, ja käydä kaupan kautta. Perjantaina on edessä tivolireissu. Harmillista kun kaikki mukaan tulevat ovat tällaisia fiksuja aikuisia, joten en saa ketään mukaan härveleihin. Tosin eipä taitaisi tämän suomalaisen tivolin laitteet tuntua missään Köpiksen Tivolin pyörityksen ja linkoamisen jälkeenKieli ulkona. Oi kun siellä oli hauskaa. Vieläkin varmaan varsin mittava varteni (165cm) on kutistunut puoleen (82,5cm) The Golden towerin megapudotuksen jäljiltä. Hei Vika, siellä ois joku uus hurja härveli, lähetkö kaveriksi?
Ja nyt kisastudion pystytykseen, Tsekit vaviskoon (niin vapisen minäkin...)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti