maanantai 27. huhtikuuta 2009

Mummoja ruutuina

Vihdoinkin alkaa olla kauan suunnittelemani isoäidinneliö-peitto valmiina.

Peitto pääseekin sitten uuteen kotiin, juuri saimme tiedon että saimme asunnon jota olemme kärkkyneet. Joten Vika, viikonlopuillesi tuli juuri aivan uusia ulottuvuuksia! Lasten huoneeseen haluaisin uudet verhot, hmm, pitääpä tutkailla Ompelutarvikkeen sivuja sillä silmällä. Haluaisin jotenkin ihan erilaiset verhot, tilkkutyönä tehdyt, tai muuten erilaiset? HMMMM, pitääpä miettiä... Onko Ooppeli jo kesälomilla, vai haluaako se osallistua vielä yhteen muuttoon?
Me olemme aika kovia järjestelemään elämiämme uuteen uskoon, minä ja Vika. Levottomuus lienee peruja niiltä saamelaisjuurilta, mitä suvustamme löytyy. Aikanaan vaan vaellettiin ruoan ja laidunmaiden perässä, me Vikan kanssa vaellamme ihan muuten vaan :)
Huomenna käyn vaihtamassa autoon uudet kesärenkaat. Kyllä olisi niillekin rahoille keksinyt mukavampaakin käyttöä, ajatella että monta monta sataa menee mustiin kumipyörylöihin, joilla ei ole minkäänlaista esteettista arvoa. Pöh sanon minä vaikka ns autoihmisiä olenkin.
Töissä edelleen hektistä, töitä pukkaa, ja menemisiä on kovasti. Ihan mukavaa että on, eipähän pääse tylsyys iskee. Huomiseksi pitäisi taas valmistella puolentunnin puheenvuoro, ja samalla väsätä uutta tutkimussuunnitelmaa jatko-opintoja varten. Joten eiköhän näillä aineksilla yksi vappuloma saada tarpeelliseksi! Vapuksi olen suunnitellut grillikauden avajaiset; hyvää ruokaa, Tivoli, jäkistä (ja olutta). Täällä on lupausten mukaan kesäiset kelit, ja kun Suomi tietty rökittää kaikki jääkiekossa, niin eiköhän siitä hyvä vappu tule. Lätkää valkolippis päässä, makkara toisessa, ja olut toisessa kädessä. Jos en ole jo maininnut, olen hysteerinen jäkisfani. Siis ihan oikeasti HYSTEERINEN. Mies on meinannut kieltää minulta jääkiekon katsomisen, otan sen kuulemma ihan liian tosissaan...
~Tikki siirtyy katsomaan leijonauutiset netistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti