torstai 30. huhtikuuta 2009

Hirviö ja Pikku Myy

Koulussa on tänään Hassu-päivä ja silloin kouluun pukeudutaan hassusti ja jokainen vie mukanaan luokkaan kasan karkkia, sipsejä, limsaa... ja koko päivä touhutaan kaikkea normaalista poikkevaa ja hauskaa. Tätä päivää meillä odotetaan ja suunnitellaan koko vuosi. Huomenna, tai oikeastaan jo tänään, alkaa ensi vuoden asujen ja ohjelman suunnittelu Hymy.
Tälläisiä asuja ollaan koko viikko hankittu/ommeltu/rakennettu...

Poika halusi välttämättä olla tuollainen hirviö, mikään muu ei kelvannut. Yritin kyllä kääntää pojan päätä hauskempaan pukuun, mutta ei, ei onnistunut. No, omapahan on juhlansa... Tyttö ilmoitti viime vuonna Hassun-päivän jälkeen koulusta tullessaan, että ensi vuonna olen sitten Pikku Myy. Ja sellainen tylleröstä sitten tehtiin.
Meillä on pakkasta, joten vein lapset autolla kouluun, noissa asuissa kun saattaa tulla kylmä. Lasten koulussa on 400 oppilasta, vaikka pienessä maaseutupitäjässä asutaankin, ja voitte arvata, minkäläinen näky odotti koulun pihalla Silmänisku: neljäsataa lasta, samanverran eri värisiä peruukkeja, vappuhuiskia, ilmapalloja ja ennen kaikkea vähän hysteeristä hauskan pitoa... huh, täytyy nostaa opettajille hattua, kun jaksavat joka vuosi tämän päivän järjestää!
Hauskaa vappua kaikille!
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti