sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Sukat nurkkaan, kevät on täällä!

Kevät saapui vihdoinkin myös tänne Savoon. Eilen oli jo 17 astetta lämmintä ja tänään varmaankin saman verran, aah...
Kaivoin vaatekomeron kätköistä mieheni inhoamat Crocksin varvastossut Silmänisku käyttöön.

Ostin kyseiset kengät viime kesänä Turusta ja siitä saakka kuljin ne jalassa pitkälle syksyyn (=talveen...) saakka. Tämä parempia kenkiä ei olekaan! Mies jo huomautti muutaman kerran, että eiköhän olis aika laittaa sukat ja oikeat kengät jalkaan Otsan rypistys.
Minulla on vain kaksi vaihtoehtoa jalkojen pukemisessa: villasukat tai ei sukkia ollenkaan. Vähän niin kuin muussakin elämässä, ei ole mitään kultaista keskitietä tai kohtuullisuutta. On vain joko tai. Kaikki tai ei mitään. Ja nyt alkoi sukaton kausi!
Tänään tein viimeisen (ehkä kuitenkin parempi olla vannomatta Päättämätön) työvuoroni entisessä työpaikassa terveyskeskuksessa. Uudet haasteet odottavat reilun viikon päässä, meinaa ruveta jo jänskättämään!
Tänään töiden jälkeen kävin tutkailemassa pihalla hangen alta paljastuvia kevään merkkejä. Lohdutonta näkymää myyrien jäljiltä:

Russelimme sai vainun näistä tuholaisista ja päätti kaivautua rappusten läpi myyrien pesään. Tällä kertaa saalista ei tullut sinnikkäistä yrityksistä huolimatta.

On hauska seurata, miten ihmiset "heräävät" kevään tullen, pihoilta kuuluu ääniä ja näkyy touhua kun ihmiset kuoriutuvat ulos talvipesistään. Meilläkin on kaivettu esille kesäjuttuja...
Vanhimman pojan mopo, jolla on kyllä ajeltu koko talvi, mutta nyt pääsee jo kouluunkin mopolla (matkaa 25km Yllättynyt)

Keskimmäisen aarre, mummopyörä. Tämän löysin Rovaniemeltä kirpparilta Hymy.

Ja nuorimpien tärkeimmät kesän pihajutut, maalit ja mailat. Maalin verkko on jo tuhannen riekaleina, mutta hyvinpä tuo vielä tuntuu kelpaavan. Saakohan näihin uusia verkkoja?

Ja tässä minun ja miehen tärkein kesäjuttu!

Ihana kesä ja auringonpaiste! Voi, kun tulis lämmin, tosi lämmin, kesä!
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti