perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kovin levoton olo

Neljän päivän vapaat alkoivat, ja olo on kuin durasellpupulla. Hirveästi ideoita ja paljon on jo toteutettukin. Tein makkariin kauan himoitsemani tsydeemin; paperinarua ja metallilankankaa ja helmiä. Vielä valot puuttuu. Lisäksi olen tehnyt vanhoista mainoksista tauluja, maalannut valokuvakehyksiä, virkannut perhosia, ja tehnyt tildataulun. Eniten tästä kaikesta aikaa meni saksien etsimiseen.

Oikeasti tuossa ei ole ryppyä, mistä lie kuvaan tuli.
                                           ~~~~
Kummallinen on tämä minun luonteeni. Heti kun olisi aikaa istahtaa vaikka lukemaan, alkaa ajatukset lentää, ja on aivan PAKKO alkaa niitä myös toteuttaa. Useimmiten minulle tulee jostain materiaalista olo, että se haluaa tulla joksikin. Yleensä en aloittaessani edes tiedä mitä alan tehdä, lopputulos on aina yhtä iso yllätys minulle kuin muillekin.Tuo yllä oleva taulu sai alkunsa kauan nurkissa lojuneesta maalauspohjasta, ja pöydällä sattui olemaan nuo nauhan pätkät, ja lopputulos oli siis tuo.
Mies laittoi pääsiäispöydän, jossa kaikki oli keltaista. Hauskan näköistä, ja maistui hyvältä. Ulkona on mukava ilma (toisin kuin näyttää Savossa olevan...), lapset pääsi ulos jo lenkkareissa. Muistan itse lapsena kun ensimmäistä kertaa keväällä sai lenkkarit jalkaan. Jalat tuntuivat niin kevyiltä, että oli pakko päästä juoksemaan. Miehellä kuulostaa olevan taas joku proggis meneillään, ruuvikaappi rolisee siihen malliin. Liekö jo moottoritie on kuuma miehen mielessä? Tosin parempi on pappatunturilla pysyä pois moottoritieltä vaikka kuinka polttelis :) Venettäkin on käyty ihailemassa jo monena yönä (nimenomaan yöllä. Kuten joskus mainitsinkin, mieheni elää silloin kun muut nukkuu). Veneellä tarkoitan nyt sellaista soutuvenettä, jossa "vauhtia" on antamassa 60- lukulainen perämoottori. Mieheni kun on 100% varma, että tekniikkaa ei ole osattu tehdä enää sitten 70- luvun.
Nyt lähden lajittelemaan. En tiedä mitä, mutta jotain pitää saada lajiltella. ~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti