keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Laitetaan nyt sitten kaikki uusiksi!

Kun kaikki näyttää menevän nyt uusiksi, niin vaihdetaanpa samantien blogipohjakin. Vähän tämä on levoton, mutta olkoon nyt jonkin aikaa...
Yöllä heräilin vähän väliä ihmettelemään, että onko eilinen tottakaan. Jotenkin on niin epätodellinen olo. Kuukausi sitten ei ollut mitään tietoa tälläisestä mahdollisuudesta; että ottaisin täyspäiväisen, varsin vaativan työn. Nyt on koko tunteiden kirjo käytössä, välillä riemastuttaa, välillä pelottaa. Mieskin on varsin pöllähtänyt, en tainnut kovin selkeästi hänelle kertoa työnhakuprosessistani Silmänisku. No, kyllä mies pian tokenee. Se on jo niin tottunut minun äkkinäisiin elämän käänteisiin.
Eilisen illan virkkailin patalappuja. Muuhun en jaksanut keskittyä. Istuin sohvalla lankavuoren keskellä ja putkauttelin kasasta aina välillä valmiin patalappusen sohvapöydälle. Nyt on patalappuja!
Tämä ilta menee taas pakkaushommissa. Huomenna aamulla käännän Ooppelin keulan kohti pohjoista, Rovaniemeä. Vähän nyt on luksusta reissussa mukana, meinasin näet ajella huomenna suoraan Rovaniemelle ja nukkua yön sitten kaikessa rauhassa hotellissa. Perjantaina saan nukkua vähän pidempään, koska messupaikalle pääsee vasta puolen päivän aikaan purkamaan lastia. Jaksan sitten juhlia Tikin kanssa illalla. Toivottavasti toinenkin siskoni pääsee Suomeen ja Rovaniemelle mukaan juhlimaan. Vielä ei ole kuulunut tytöstä mitään, missähän päin maailmaa se on? Bangkokissa tilanne on onneksi rauhoittunut, siellä ei pitäisi enää ongelmia olla. Mutta onkohan tyttö siellä vai Hong Kongissa? Vai jossain muualla?
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti