maanantai 30. lokakuuta 2017

Yökylään

Yökyläilyä varten tykkään ottaa mukaan omat vuodevaatteet; peitteet ja tyynyt, lakanat, pussilakanat ja tyynyliinat. Nukun paljon paremmin,kun saan kääriytyä omaan untuvapeittoon ja pään alla on oma tyyny. Hotelliinkin otan mukaan oman tyynyn :). Tämä on joskus aiheuttanut respassa pitkiä, kummastuneita katseita, kun menen kirjautumaan ulos hotellista tyyny kainalossani. Useamman kuin yhden kerran olen saanut kertoa vastaanottovirkailijalle, että kyllä, tyyny kainalossani on ihan oma, eikä huoneesta mukaan pöllitty. Hotelliin en sentään ota omaa peittoa mukaan, mutta kaikkialle muualle kyllä.

Tätä varten (myös farkkuvuorta pienentääkseni) ompelin vanhoista farkuista reilun kokoisen kassin, sellaisen Ikea-kassin kokoisen. Tähän kassiin mahtuu kahden hengen peitot ja tyynyt liinavaatteineen ja kassin suun saan suljettua vetoketjulla, jolloin sisältö säilyy puhtaana eikä leviä pitkin auton peräkonttia.


Farkkukasakin pieneni tämän kassin valmistuksessa, sillä sain tähän uppoamaan reilut kolmet miesten farkut. Farkkuja riittää kyllä edelleenkiin, joten tiedossa on jatkossakin erilaisia ompeluksia vanhoista farkuista, lempimateriaalistani :)

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti