lauantai 29. tammikuuta 2011

Kaunista vihreää

Lankakorin pohjimmaiseksi oli hautautunut Cascaden vihreää villalankaa kolme vyyhtiä. Vihreä kun ei yleensä puhuttele minua, niin sinne ne oli unohtuneet...
Tämä vihreä nyt jostain syystä sattui silmiini ja aikani sitä pyöriteltyäni se rupesikin näyttämään ihan hyvältä. Eli ei muuta kuin ohjetta etsimään. Kauneimmat Käsityöt 6/2007 numerosta löysin tämän ananashuivin:


Lankana Cascade 220 (niin ainakin vyyhdissä luki). On joka tapauksessa 100% villaa ja ihanan pehmoista sellaista. Koukku oli kokoa 6.5, eli nopeasti syntyi näinkin iso huivi. Lankaa tähän meni kaikki kolme vyyhtiä, eli 300g. Tämän käyttötarkoitus on täysin hakusessa. Päätyisköhän lahjapussiin odottamaan tarvetta?

Kirpparillakin tuli eilen kierreltyä ja tälläisiä sieltä tällä kertaa tarttui mukaan:


Metallinen kori, joka sai perheen pyörittelemään silmiään, kun kannoin sen sisään... Tyllerö halusi sen kuvata ja sanoi, että tämähän on ihan vino. No, niin onkin, mutta mitäpä se haittaa, kun käyttötarkoitus on tämä:


Kori imaisi "sisällensä" valtavan määrän lankarullia!

Ostin vielä muutaman pienen "rojupussin" näiden seurueiden vuoksi:


Näistä minä tykkään, minieläimistä, joissa on tuollainen karvapinta, suloisia!Muumihahmot pitää aina kerätä mukaan, varsinkin, kun hinta on vain kymmeniä senttejä!


Kaikki vanhat Disney-hahmot, Mikki, Aku, Hessu ym, vain ovat niin kertakaikkisen ihania, ettei niitä voi jättää ostamatta....

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti