sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kevään villityksiä

Eilen täällä oli todella lämmintä, ja meidän muksuthan kävivät tietty uimassa. Siis meressä. +6 astetta näytti avantouimareiden mittari veden lämpötilaksi. Veera onkin aina ollut valmis uimaan lämpötilasta välittämättä kunhan jäätä ei ole niin paljon että sekaan mahtuu. Eemeli laihana luikkuna ei ole niin uskalias, mutta eilen oli uinti kuitenkin maistunut. YÄK, minua ei saa uimaan jos ei vesi ole yli 25 asteista, yleensä etelän matkoillakaan ei ole vesi riittävän lämmintä että suostuisin uimaan.
Vappu on mennyt perinteisissä merkeissä, grillausta, tivolia ja grillausta ja jäkistä ja sama alusta. Tivolissa koin valaistuksen, omat muksuni ovat jo niin isoja, että pääsevät hurjempiinkin laitteisiin! Ja äiti tietty mukaan ihan vaan lasten turvaksi Cool. Eivät onneksi lapset hirveesti ainakaan näyttäneet häpeevän äitiään joka nauraa käkätti kaikissa vempeleissä kovimmin...
Olen yrittänyt valmistella muuttoa. Yrittämiseksi se on pitkälti jäänyt. Tosin tavaraa on mennyt paljon Pelastusarmeijalle ja kierrätykseen, ja taloyhtiömme jätekatos näyttää todella siltä, että täältä on muuttamassa muitakin kuin me pois tässä kuussa Yllättynyt, yhteensä neljä perhettä kun on yhtäaikaa muuttamassa, tulee sitä kierrätykseen joutavaakin tavaraa kohtalaisesti.
Eilinen peli aiheutti sieluuni ammottavan haavan. Mutta Kanada on sitten voitettava, joten jos joku peli oli hävittävä niin ehkä sitten tuo. Ajattelin ensi vuonna lähteä paikan päälle, ja miehelle jo vihjailin että olis hyvä äitienpäivälahja... Lähteekö Vika mukaan?
Olen ilmeisesti onnistunut periyttämään luomisen vimman lapsilleni. Eemeli tokaisi yhtäkkiä, että hän tarvitsee muovailuvahaa. No, eikun autoon ja paikalliseen Tarjoustaloon vahan ostoon. Eemelillä oli ilmeisest visio joka huusi päästä ulos:

Aika hurjaTukittu!
Tänään on luvassa makuuhuoneen kaapit. Onkohan sielä paljon pesussa kutistuneita vaatteita Pelastusarmeijan tarpeisiin?
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti