lauantai 2. toukokuuta 2009

Villasukkia

Kesän (?) ensimmäisen lämpimän päivän kunniaksi neuloin pihalla istuskellen tylleröisen sukat valmiiksi.

Pikkuisen nenänpää ehti kärähtää, ennen kuin sukat valmistuivat Silmänisku.
Vappu on juhlittu meidän kohdalta varsin rauhallisissa merkeissä, lähinnä lepäillen ja voimia keräten. Torstaina päätin, että koko vappuviikonloppuna en tee minkäänlaisia työhommia. Eilen se onnistui oikein hyvin ja luulenpa, että tänäänkin pysyttelen kaukana työasioista, mutta huomenna on varmaan pakko muutamia asioita tehdä, koska maanantaina alkaa sitten toisenlaiset työt!
Göteborgin reissua pitää ruveta jo kiivaasti valmistelemaan. Ongelmia ja työtä aiheuttaa Ruotsin kruunu Huuto. Maksupäätteet toimivat euroilla ja meidän rahaliikenne käsitellään euroina... No, luulenpa, että muutenkin rahaliikenteestä tulee varsinainen soppa, mukana tapahtumassa kun on ruotsalaisten lisäksi suomalaiset, norjalaiset, tanskalaiset ja islantilaiset...ja kaikilla omanlaisensa kortit ja käteinen... apua!
Yöpymispaikkakin on vielä järkkäämättä, me mimmit kun lähdemme reissuun meidän asuntoautolla. Se onkin varmaan sitten ihan oma tarinansa, miten auton kanssa reissussa (oikein ulkomailla!) pärjäämme. Luulenpa, että reissusta tulee jonkinasteinen seikkailu, hui!
Lähdenpä pihalle käryttämään nenääni hieman lisää, aurinko paistaa vielä tänään!
-Vik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti