lauantai 30. toukokuuta 2009

Suvivirsi ja mäkäräiset

Koko viikko on mennyt toipuessa ulkomaan Silmänisku reissusta. Tänään oli ensimmäinen aamu, kun sain päänikin heräämään alle tunnissa! Miten voikin ihmisen ajatus kulkea niin hitaasti, kuin se minulla on kulkenut tämän viikon...?! Nyt tarvitsen vain paljon unta ja vielä vähän unta, kyllä se siitä taas elämä voittaa.
Tänään oli lasten kevätkirkko. Toisaalta kiva, kun lapsilla alkaa loma. Toisaalta siitä seuraa huoli siitä, miten pärjäävät päivät keskenään. Isojahan nuo minun lapset jo ovat, mutta silti. Ruokaakin saa taas varata kaappin ihan toisella tapaa kuin koulupäivinä Yllättynyt, sitä nimittäin uppoaa kahteen teinipoikaan uskomattomia määriä!
Eilen meillä oli töissä unohtumaton juhla, pitkäaikainen johtajamme jäi eläkkeelle ja sitä juhlistettiin koko päivä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa. En ole koskaan ollut niin lämminhenkisessä tilaisuudessa, kuin eilinen juhla oli. Harvoin pääsee kokemaan mitään näin upeaa!
Koko päivän olen vain istuskellut pihalla, lukenut kirjaa, juonut kahvia, torkkunut välillä... melkoisen ihanaa! Ainut inhotus on nuo hemmetin mäkäräiset, jotka pureskelevat päänahkaa ja jalkoja, yök!
Huomenna ajattelin taas naapurien iloksi pyöritellä pari lankavyyhtiä pihalla ja koolata ne sitten myös ulkosalla. Näin toivottavasti pääsen vähemmällä hajuhaitalla Tukittu. Pakkohan ne vyyhdit on mikrossa käyttää, mutta ehkä se pahin haju tulee siinä värin levitysvaiheessa?
Muuten on käsityötkin olleet koko viikon "telakalla". Kun ajatus ei juokse, niin ei kyllä käsitöistäkään tule mitään. Ens viikolla sitten...
-Vika ja miljoona mäkäräistä Huuto-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti