keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Jättiego pienessä pakkauksessa

Voi tätä meidän Russelineitiä. Sen ego ei kertakaikkiaan mahdu tämän kokoiseen pakettiin. Koiralla on painoa himpun päälle neljä kiloa, mutta ego painaa ainakin sata kiloa Päättämätön...

Koiraneitimme vihollinen numero yksi on autot, ne kaikki pitäisi tappaa (siis autot). Koiraa ei voi pitää pihalla irti, koska heti, kun silmä välttää ja auto menee talomme ohi, on tämä koira syöksymässä taisteluun auton kanssa! Siis se painaa täysillä kohti autoa ja suoraan alle! Koiralla ei ole minkäänlaista suhteellisuuden tajua tässä asiassa (eikä kyllä paljon muussakaan). Se ihan oikeasti kuvittelee voittavansa auton. Yleensähän nämä kohtaamiset päättyvät onnellisesti;  koiran matka tyssää hihnan loppumiseen ja koira kuvittelee häätäneensä ja voittaneensa auton, kun se häipyi paikalta kauhean räksytyksen saattelemana.
Yhden kerran koira on jäänyt auton alle, silloin se pyörähti auton renkaasta ojan pohjalle... ja tuli sieltä ylös häntäänsä vimmatusti heiluttaen! Ja sitten suoraan suoraan seuraavaa autoa päin Yllättynyt.
En tiedä, onko toista yhtä "hullua" koirarotua/koiraa olemassa...
Tämä on vain niin harmittavaa, kun koiran ei voi antaa olla vapaana pihalla, aina se on kytkettävä narun päähän Itku. Koira olisi niin innokkaana mukana pihatouhuissa ja nauttisi vapaana touhuamisesta. Mutta kun ei tajua omaa parastaan! Höh.
Onko joku saanut opetettua koiralta tälläisen pois? Russelimme on jo 4-vuotias, joten ihan pennusta ei enää ole kyse (vaikka siltä näyttääkin)!
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti