lauantai 23. toukokuuta 2009

Kangasta, kangasta ja kangasta

Tänään möimme kangasta, kangasta ja taas kangasta. Satoja metrejä...
Huomenna meinasimme laittaa standille lapun, jossa lukee selkeällä suomen kielellä:"Kaikki kankaat viisi euroa metriltä". Joka tämän ymmärtää, niin tervetuloa vaan huippuedullisille ostoksille! Kyllä sen verran kotikenttäetua pitää suomalaisille tarjota, vai mitä?
Mies, joka on reissullamme mukana, asuu jossain ihme hostellissa, jonka emäntä lienee tavanomaista (ainakin suomalaisittain) tuttavallisempi. Ensimmäisenä iltana rouva oli ollut miestä vastassa suihkusta tullessa, kehoitti vain vetämään housut jalkaan ja lähtemään kanssaan ravintolaan syömään. Tämän karikon mies väisti meidän mukana olleiden naisten ansiosta Silmänisku. Eilen illalla mies katseli rouvan kanssa dokumentteja 50-luvulta, aiheena islantilainen kalastus ja pääosassa rouvan sukulaiset... että sellainen majapaikka!
Me naiset otamme kaiken ilon irti luksushotellistamme, aah! Eipä ole ennen tullut majoitututtua näin törkeän hienoon hotelliin. Eikä ainoatakaan ahdistelevaa ruotsalaista Silmänisku...
Huomenna aamusta starttaamme taas autohirviömme liikkeelle hotellimme edestä (ei sakkoja vieläkään!), ja suuntaamme kohti Olof Palme Platsia, Se onkin varmaan taas jo tarina sinänsä, ennen kuin auto on taas parkissa, mutta siitä sitten myöhemmin Yllättynyt.
Messupäivän jälkeen lähdemme sitten huristelemaan kohti Tukholmaa ja Suomen laivaa. Maanantaina illalla pitäsi jalkojen alla olla taas rakas Suomenmaa Hymy.
Mukava palata takaisin kotiin, vaikka reissu on näinkin "pieni".
Vi ses!
-Vika- ja Tikki, joka vetelee jo sikeitä, tylsimys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti