maanantai 11. toukokuuta 2009

5000 täynnä ja arvonta suoritettu

Tulin juuri kurkkaamaan, että jokos on tonnit paukkuneet, ja mittarissa olikin 5001 kävijää! Kiitos teille kaikille, hauskaa, että sepustuksemme hieman sekavasta elämästämme kiinnostavat sen verran, että jotkut jopa käyvät toistekin Yllättynyt!
Lupaamani arvonta on suoritettu, ja onnetar, tai oikeastaan tyttäreni koura suosi tänään Janttaa! Laitan sinulle vielä viestiä sähköpostiin niin saan yhteystietosi. Koru lähtee postiin kunhan sen löydän tuolta Vikan pakkaamista laatikoista.
Remontti hyvällä mallilla, enää eteinen ja keittiö laminoimatta ja listat laittamatta. Mies jäi vielä laminoimaan, itse toimin hovikuljettajana viulutunneilla ja ravinnonhaussa. Polvet huutaa hoosiannaa kaiken sen konttaamisen jäljiltä! Kyllä täytyy ihailla ammatikseen remontteja tekeviä... Kyllä tällainen papereita työkseen pyörittävä ja raskaimmillaan kahvikuppia nosteleva on ihmeissään moisesta fyysisestä hommasta.
Vaikka remontti on oikeasti aika pieni, voisin jo vaihteeksi tehdä jotain muutakin. Kärsivällisyys kun on minulla tunnetusti yhtä hyvä kuin 3 vuotiaalla lapsella vaatekaupassa Viaton. Alan jo pikkuhiljaa ymmärtää miksi vanhassa kansanviisaudessa sanotaan että: "Jokainen maalari on juoppo, mutta jokaisesta juoposta ei ole maalariksi...". Saatte itse miettiä kummasta meillä on kyse jollei remontti ala pian valmistua...
Minä tein tilauksen Tapion kauppaan, sieltä toisesta kun ei kuulemma kannata kärsimättömän naisihmisen tilata. Pitäähän se minunkin päästä koolailemaan! Tarkoitus on värjätä kirpparilta löytämäni virkatut liinat keittiön verhoja varten. Katsotaan kuin käy...

Nyt ruoan laittoon, kaksi erittäin nälkäistä mukulaa odottaa palvelua.
~Tikki polvet ruvella ja hermot riekaleina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti