tiistai 6. syyskuuta 2011

Ötökät kuolevat kylmään

Tämän päivän Lassi ja Leevi-sarjakuva osui asian ytimeen:
Minäkin pidän syksystä. Mikään ei ole ihanampaa kuin kuulaat syyspäivät ja pakkasaamut. Ja plussaa on se, että ötökät todellakin ovat poissa! Metsäänhän minua ei tähän aikaa saa, ei edes pakolla, sen verran kamalia ovat hirvikärpäset. Hyi, onko mitään kuvottavampaa... Mutta pihalla on mukava olla, kun kukaan ei syö niskasta ja pure nilkoista!

Alkukesä tuli mieleen, kun purin kameralta kuvia. Tämän portin rakensin toukokuussa. Nyt sen oikealla puolella on jo kukkalaatikko köynnöskehikoineen ja ensi kesänä istutan pensaita aidan jatkoksi vasemmalle puolelle. Ja ruusukaarikin on tähän suunnitteilla. Mutta sen näyttää aika, tuleeko sitä koskaan.


Polun olen myös omin käsin "rakentanut" entisen tylsän vihreällä nauhalla rajatun sepelipolun tilalle. Polku jatkuu ensi kesänä mutkitteluaan pitkin pihaa ;)

Tänään sain taas Sukkasatoon satoa:


Eipä vois kuva paljon karmeampi olla! Keltainen väri puskee taustasta läpi, mutta sukkien värit ovat kyllä lähellä oikeaa. Lankana näissä Regia ja koko n 37.

Seuraavaksi sukat Annikaisen ohjeella, Pinja-sukat pääsevät puikoille.

-Vika-

1 kommentti:

  1. Onneksi minä en tänään tuivertaneen tuulen keskellä MUISTANUT ?! hirvikärpästen olemassa oloa ja onneksi en ainuttakaan kohdannut, iloitsin vain mustista torvisienistä :-D RAKASTAN syksyisiä sienimetsiä <3

    Ja voi mikä ihastus-portti!

    VastaaPoista