sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Eka huone valmis!

Tuossa aikaisemmin mainitsin, että ryhdyimme jälleen kerran huoneiden vaihtoon. Tätä on harrastettu joskus ennenkin ;). Tyllerö tuumasikin, että hän on asunut talomme kaikissa muissa huoneissa paitsi olkkarissa ja keittiössä! Tämänkertainen vaihdos sai alkunsa siitä, kun tyllerö halusi huoneensa seinälle kuvatapetin ja hänen nykyisessä huoneessa, 1½-kerroksisen talon yläkerrassa, ei ole yhtään täysimittaista seinää. Ja koska minun ompeluhuoneessa sellaisia seiniä on useampikin, niin eihän siinä muu auttanut, kuin minun siirtää kamppeeni toiseen huoneeseen...Mutta ei se mitään, tulipahan tehtyä kunnon siivous ja inventaario samalla. Ja nyt minun huone on sitten valmis.


Entinen ompeluhuoneeni oli pastellisävyinen, keltaista ja pinkkiä. Tällä kertaa halusin raikasta valkoista ja kirkasta punaista. Kalusteita en uusia raattinut ostaa, mutta seinät ovat puhtaan valkoiset ja tekstiilit (ne vähät, mitä on) ovat kirkkaan punaiset. Lopputulos on ihanan valoisa, vaikka huone on täynnä tavaraa! Mutta hei, huomaatteko? Huoneessa on pari lähes tyhjää hyllyä ja lokeroa! Sainkin tosi hyvin vähennettyä tavaroita "muuton" yhteydessä. Karsin raakasti kaiken ylimääräisen pois ja päätin tiukasti keskittyä vain mieluisimpiin käsityöhommiin; ompeluun, neulontaan, ristipistoihin ja virkkaukseen. Kaikki muu lähti veks. Joitain askartelujuttuja piti jättää tylleröä varten, hän kun aina välillä innostuu korttien väkertelystä.
Olipas kiva istahtaa ompelukoneen ääreen piiitkästä aikaa! Ensimmäinen ompelutyö oli verhokappa omaan huoneeseen. Se näkyykin näissä kuvissa, tuo punainen ikkunassa. Vanha ompelutuolinikin kaipasi kipeästi pävitystä:Ja tässä päivitetty versio: puna-valkoista pallokangasta. Tästä tuli ihana, vaikka itse sanonkin ;)


Seuraavaksi sitten tyllerön huoneen tapetointiin ja maalaukseen. Sinne tulee New York, mustaa ja oranssia ;)

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti