sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Vauhdikas kaksiviikkoinen

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet melkoisen vauhdikkaita. Nämä päivät ovat sujuneet varsin pitkälle tämän viisikon ehdoilla

Tässä ollaan Visulahdessa. Visulahdessa vietimme kolme päivää, ensimmäiset päivät olivat todella kuumia ja aurinkoisia ja lapset temmelsivät sydämensä kyllyydestä Dinosaurian altaissa. Sunnuntaina satoi vettä kaatamalla ja lopulta se taisi olla se kaikkein hauskin päivä! Mikäs sen mukavampaa, kuin hyppiä kaatosateessa trampoliinilla ja laskea liukumäkeä veden roiskuessa ympärillä Nauru.  Ja tulos on tässä...
Tämän viikonlopun jälkeen tenavalauma siirtyikin sitten Kemijärvelle muutamaksi päiväksi mummin elämää vauhdittamaan.
Eilen ajelimme Kemijärvellä reissun ja haimme omat tenavamme kotiin. Lapsilla onkin nyt totuttelemista, kun ei ole koko aikaa kavereita vieressä. Nyt olisi sitten edessä paluu arkeen ja normaalielämään.
Kemijärvelle on meiltä matkaa 650km, eli edestakaisin 1300km. Tällä matkalla kerkesin hyvin neuloa yhdet villasukat. Tällä kertaa itselleni.

Jos oltaisiin oltu Kemijärvellä yhtään pitempään, olisi näitä sukkia jo tarvinnutkin, siellä kun oli lämmintä 12 astetta! Hyi, keskellä kesää. Ja miljoona itikkaa! Juuri tämän vuoksi en mielelläni lähde Kemijärvelle kesällä, syksyllä on paljon mukavampaa, kun itikat ei enää ole kiusana ja lämpimiä ilmojakaan ei enää edes odota. Mikään ei ole ihanampaa, kuin syksyinen pakkasaamun jälkeinen ilma ruskamaisemassa!
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti