perjantai 10. heinäkuuta 2009

Aina ei kaikki suju

Tänään pidin vapaapäivän. Kolmatta päivää olen flunssassa, ja olotila on ollut kaikkea muuta kuin ihana. Tänään sitten nukuin vähän pidempään, ja kerkesin jo päikkäritkin ottaa, joten eiköhän olokin tästä pikkuhiljaa parane. Tein aamulla yhden korun, mutta siitä tuli ruma, joten tuolla se saa hävetä työpöydän nurkalla kunnes päätyy purkuun. Oli sitten pakko ottaa uusinta, kuten hevoshommissakin sanotaan, heti pitää hypätä uudelleen satulaan jos sattuu putoomaan. Joten tein toisenkin korun:

Ja tätäkin pitää muokata, tuo ihana egyptiläinen kristalli siirtyy pykälän toiseen suuntaan, hölmöä kun on tuolleen keskellä. Korussa siis Oilia, ihana egyptiläinen iso kristalli ja Helmiliinan makeanveden helmiä. Ja kuvaus alustana virkkaajamestari äitini tekemä liina.
Vika on varmastikin tällä hetkellä hieman hektisemmissä tunnelmissa lapsilauman keskellä. Olisipa hauska saada pitkästä aikaa koko serkuslauma kasaan, näitä kun on yhteensä 10 kappaletta näitä minun puolen serkuksia. Voisipa vaikka suunnitella jotain treffejä tälle kesälle.
Lomaan on aikaa vielä kolme viikkoa. En ole mikään mestari mitä lomailuun tulee, aivan varmasti jotain työhommia tulee lomallakin tehtyä (ei kai mies käy tätä lukemassa?!), ja ainakin harrastuksia ja muuta tekemistä tulee lomalle haalittua. Mutta kiireettömiä aamuja odotan! Vieläkun saisi auringon edes silloin palaamaan taivaalle...
Nyt lähden siirtämään tuota kristallia, se on moi.
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti