maanantai 27. heinäkuuta 2009

Jäistä meininkiä

Ilma on kaunis ja aurinko paistaa. Silti syntyi koru, joka on jäinen kuin Kemijärven tammikuu. Mutta näyttäis tämä hyvälle ruskettuneella ihollakin!

Hopeasisusdelicoista puolet, ja puolet isoja uskomattoman ihania Egyptiläisiä kristalleja. (Noita egyptiläisiä on pakko saada lisää, tämä satsi oli ihan kokeilu kun en ollut moisiin ennen tutustunut).

Vielä kaksi päivää töitä! Hauskalta tuntuu kun suurin osa palailee lomilta, ja itse on vasta jäämässä. Keskiviikkona auton keula kohti Savoa, ja sieltä suoraan sääskien syötäväksi Kemijärvelle. Itse olen viimeksi käynyt Kemijärvellä joulun aikoihin, joten ihan on mukava päästä sukuloimaan, ja äidin patojen ääreen. On se kummallista, että äidin leipoma pulla ja äidin ruoka on sitä parasta?! Ihan mukava päästä mökkeilemäänkin, pitää muistaa ottaa kalastusvälineet mukaan, viimeksi uin vaatteet päällä kun jumitin miehen uuden uistimen järven pohjaan, enkä halunnut moista tunnustaa Cool, ja vesi on meinaan kylmää lapissa juhannuksena...

Tämä kuva on otettu tämän vuoden huhtikuun lopulla. Toivotaan, että lumet ois jo sulaneet, tai ainakin vähentyneet Nauru.
Nyt väsyneet lapset alkavat olemaan niin väsyneitä, että parempi lähteä laittelemaan niitä yöpuulle ennenkuin on myöhäistä.
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti