maanantai 6. heinäkuuta 2009

Mterialismia

Tänään kello 7.45 aamulla ovelle kolkutti FedExin kaveri, onneksi olin pöksyt jo saanut vedettyä jalkaan ja t-paitakin sattui olemaan saatavilla kun menin ovea aukaisemaan. Tässäpä saalista tältä aamun virkulta kuljettajalta:

Ja Vikan osuutta:

Minulle on pitänyt jo jonkin aikaa sitten tulla uusi työläppäri. Toimittajan seitsemän päivää on vaan vähän eri kuin ns normaalin ihmisen seitsemän päivää Päättämätön...
Kävin tänään aromaterapiassa. Oli varsin miellyttävä kokemus! Otin hoitavaksi öljyksi katajan, jonka pitäisi siis poistaa turvotusta. Vielä ei ole housut jalasta tippuneet, vaikka toivoinkin sellaista noin 10kg pudotusta Cool.
Vika tuossa jo pohti tätä messuelämän loppua. Jos messut osaltamme loppuvatkin, keksimme aivan varmasti jotain muuta tilalle. Luulisin, että jo muutaman kuukauden kuluttua meillä on mietteitä ja ideoita jo vaikka kuinka...
Mies ilmoitti töihin, että hän lähtee lasten kanssa maalaustalkoisiin Helsingin seudulle. Varsin ikävää uppoutua uusien ihanien helmieni sekaan kaikessa yksinäisyydessä (lue kaikessa rauhassa), ja taidanpa myös istahtaa elokuvan ääreen. Juuri töissä ihmeteltiin, mitä ihmettä sitä teki kaikella vapaa-ajalla ennen lapsia?! Mutta toisaalta, kuinka paljon rikkaampaa elämä lasten kanssa on, ja kuinka eritavalla elämään suhtautuu kun lapset on maailmaan saattanut. Mutta nyt hyvillä mielin äidin vapaailtaa viettämään!

~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti