perjantai 17. heinäkuuta 2009

Lomasuunnitelmia

Eilen töissä alkoi pikkuhiljaa tulemaan tukala olo, ja yhden antibioottikuurin jo poskiontelotulehdukseen syöneenä katsoin paremmaksi varata aikaa päivystyksen puolelta. Lämpöä olikin lääkärille ehtiessä jo ihan reilusti, ja poskiontelot räyhäkän tulehtuneet edelleen. Lääkäri vaan jutteli, että sikainfluenssaa on jo Turun seudullakin varmasti reilusti, ja pandemia on varma nakki. No, eipä tuo näytä (vielä) sen kummemmalta kuin vuosittaiset influenssat. Enkä minä itsestäni olekaan huolissani, mutta tuon pojan en toivoisi moista saavan astmansa lisäksi. Tavallinenkin flunssa kun pistää hengitystä vaikeaksi. Tytää onkin ainoa, joka meidän perheessä ei ole valuvirheelliseksi ainakaan vielä osoittautunut noiden hengitysröörien suhteen. Mutta se kärsäflunssasta, siitä kuulee enemmän kuin tarpeeksi muutenkin.

Tein pitkästä aikaa virkkaamalla korun. Vikalle kun on noita helmilankoja kertynyt, niin onhan niistä muutama minullekin kierinyt, ja katselin niitä sitten sillä silmällä. Onhan niillä jo vetoava nimikin; HELMIlanka Pusu! Joten eikun satoja helmiä lankaan ja virkkaamaan:

Helmilangan kiilto sopii oikein mukavasti fasettihiottujen rondellien ja muiden lasihelmien välkkeeseen. Ja värinä lila, yllätys.
Loma alkaa jo siintää mielessä. Lomasuunnitelmiin kuuluu Vikan perheen sulostuttaminen läsnäolollamme, Kemijärven reissu, Puuhamaan ja Serenan reissu. Kemijärvelle olisi ajatuksissa suunnata heti loman alkuun, mutta miten me selvitään niistä kaikista sääskistä?! Serenaan olisi tarkoitus ottaa Vikan muksut mukaan, pääsisivät tuo vanha parikin hurvittelemaan kahdestaan Cool. Puuhamaassa taas on tapana käydä miehen veljen perheen kanssa. Muuten loma on aivan suunnittelematon, odotan myöhään valvottuja öitä, grillausta, rantaelämää, kirjoja, laiskottelua...
Nyt suuntana kuitenkin antibioottipurkki, saadaan kärsä kuntoon ennen lomaa.
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti