tiistai 30. kesäkuuta 2009

Aivot narikassa

Kaksi viimeistä päivää on mennyt ihan toopena. Aivot ei meinaa toimia sitten ollenkaan, liekö matalapainetta ilmassa, vai ihan vaan pollassa. Minussa on sellainen ominaisuus, että aina kun ukkonen tekee tuloaan, alkaa päätäni särkeä ja kunnolla. Joten jos ukkonen on tullakseen, sais tulla sit, ois mukava käyttää aivojakin näin vaihteeksi Huuto.
Käsitöitä olen vain ajatellut tekeväni, ehkäpä sitten viikonloppuna? Mieli tekis tehdä kaikenlaista, mutta jotenkin sitä vain hakeutuu ulos ja rannalle heti töiden jälkeen (siellä ei tarvitse aivoja Cool). Messut ja reissut on ohi tältä keväältä, ja nyt alkaa menojalkaa kyllä kovasti vipattamaan. Mitähän sitä keksis, ideoita kenelläkään?!
Tänään söimme töissä mansikkakakkua, minulla tulee huomenna vuosi täyteen nykyisessä työpaikassa. Nykyinen työpaikkani on varsin mukava, ja haastettakin on ollut mukavasti. Itselläni kun on ollut periaatteena, että en tee työtä missä en viihdy, ja missä ei saa tarpeeksi pähkinöitä purtavaksi... Joten eiköhän tässä mene vuosi lisää jos toinenkin Hymy.
Tässä postauksessa ei ollut mitään asiaa. Mutta mitä odottaakaan kun aivot on kesälomalla?
Uunissa tuoksuu naapurin tuomat paprikat, ihanaa että mies on taas kotona laittamassa ruokaa Pusu!

~Tikki tuulitunneliaivoineen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti