tiistai 9. kesäkuuta 2009

Fotosynteesi

Tämä koru on nimeltään fotosynteesi. On sen verta rehevä ja kukkiva, että varmasti jo yhteyttää kyllä täyttähäkää. Korussa on jo pelkästään Swarovskeja noin 50kpl! Koru on ollut valmiina jo kuukaudenpäivät, mutta nyt kun on jälleen kamera, sain sen kuvattua. Itse en kyllä vihreää korua pidä, testasin kyllä, että toimii kun on niin rehevä, mutta jollekin muulle pääsee tämä koru tekemään arjesta kukkeampaa!

Meidän perheen juniorit on innostuneet Pokemonkorteista. Eemeli nukahtaa aina korttipino kädessään, ja kortit kulkevat uskollisesti ulkona mukana. Eemeli on pienestä (siis vieläkin pienemmästä) pitäen rakastanut järjestelyä, useamman kerran on poika nukahtanut keskelle vieriviereen aseteltuja postikortteja, akuankkoja, muovieläimiä jne. Järjestyksen ihminen, tämä tosin ei näy yleisessä järjestyksen pidossa... Pokemonkortitkin siis järjestetään monta kertaa päivässä. Eemeli ei tosin koskaan ole saanut katsoa ainuttakaan Pokemon-ohjelmaa, mutta ei näytä haittaavan korttiharrastusta.Veerakin on innostunut keräilemään kortteja, suurin syy varmasti se kun pikkuveljelläkin niitä on...
Perjantaina menemme viettämään työpaikan kesälomakauden avajaisia. Menemme ensin syömään paljon kehuttuun Kalatrappiin Naantaliin, ja sieltä suuntaamme katsomaan Viivi ja Wagner näytelmää. Ihanaa!
~Tikki varpaat jäässä (sukkia en suostu pukemaan toukokuun jälkeen ennenkuin syyskuussa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti