tiistai 2. kesäkuuta 2009

Leijona, 8v, juhlat

Me juhlimme tänään tärkeää ja suurta päivää, Eemelin ja Veeran pehmoleijona täyttää tänään kuulemma kuusitoista vuotta, ja toinen örkki täyttää 7v. Pitäähän joku hyvä syy olla kun mieli tekee mansikkakakkua.
Kävin eilen hot stone- hoidossa. Olipa varsin rentouttava ja miellyttävä kokemus. Reilu tunti ihan vaan olla ja nautiskella. Perinteinen hieronta ei ole ollenkaan sama asia, siinä kun välillä vähän ottaa kipeetäkin. Tämä hoito oli lahja työnantajalta, joten kiitos lähtee sinnepäin! Tehosta en tiedä kyllä mitään, mutta ihanaa se ainakin oli! Varasin samalla ajan intialaiseen päähierontaan. Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran!
Edelleen käsitöiden tekeminen on vain ajatuksen tasolla. Toki mitä vaativinta käsityötä on Ikean laatikoiden purku, ja niistä ilmestyvien laudankappaleiden ja ruuvikasojen looginen asettelu hyllyksi tms... Vika kuulemma tulee pitkästä aikaa Nauru meille ensi viikonloppuna. Onhan se nyt kriisipalaverin paikka jos meillä on vapaa viikonloppu, ja vielä yhtäaikaa! Ajateltiin ihan vaan kierrellä kirpparit ja varmasti pyörähdetään Turun käsityökaupatkin ympäri. Omituista, ajatella että meillä olisi aikaa ihan vaan tehdä mitä huvittaa Yllättynyt.
Vika jätti Ooppelinsa meille hoitoon muuton ajaksi. Olen jo kovin kiintynyt siihen, ja minun täytyy varmasti kätkeä se talon taakse kun Vika tulee ettei se muista ottaa sitä mukaan. Sillä kun tottui suhaamaan laatikot peräboxisssa niin takaisin saappiin hyppääminen tuntui siltä kun lähtisi ajelemaan takapuoli maata raapien.
Lapset aloitti kesän kesäkerhossa. Eemeli kertoi kerhokaveristaan, että se oli kyllä aika tuhma. Minä sitten erehdyin kysymään aihetta moiseen syytökseen, johon Eemeli: Se nuoli lattiaa.
Joten hyvät aikuiset, yrittäkäähän hillitä itsenne ja olla kiltisti.
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti