keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Elämän eliksiiriä ja musikaaleja

Uunissa paistuu suklaakakku ja illalla tulee Greyn anatomia. Voiko naisen elämältä muuta vaatia?
Toisaalta olen kärsinyt pari päivää päänsärystä, joko se johtuu viimepäivien uimahallin tukalassa ilmanalassa oleskelusta tai ukkosen odottelusta. Minun pääni on sitä sorttia, että aina kun on ukkosta ilmassa (eli ihan kirjaimellisesti ukkosta tai sitten nämä naisen joka kuukautiset matalapainekelit), on minulla hirvee jysäri. Minulla on kyllä oikein migreenin estolääkitys, mutta silti migreeni aika ajoin pukkaa päälle. Mutta luomulääkityksellä mennään siis, suklaa auttaa kaikkeen, ja jos ei auta on se kuolemaksi!
Tein jopa yhden korun. Se menee tuttavalle Voimaa Antavaksi Koruksi haastavaan elämäntilanteeseen.  Siksi en sitä halua kuvata kaikkien nähtäväksi, olkoon ihan henk. kohtainen koru tämä.
Juhannussuunnitelmat menivät uusiksi. Meillä on 19.6. hääpäivä, ja nyt meidän oli tarkoitus mennä Utön saarelle viettämään 10-vuotishääpäiväämme. Mutta kun ei sinne saarelle pääse pyhinä, saatikka sieltä pois! On se vaan jännää, että jotkut oikeasti asuvat tuollaisessa paikassa, josta ei pääse pois kuin uimallaNauru! Ei olis minusta siihen, pakko on saada leffa jos leffatuttaa, ja pakko on saada käydä vaikka ostaa ananasrenkaita jos ananasrengastuttaa. Ei ole minusta enää lappilaiseksi, sieltä kun piti aikoinaan ajaa Rovaniemelle hampurilaiselle jos mieli sellaista teki, ja muutenkaan esimerkiksi leffaan ei lähdetä silloin kuin siltä tuntuu, vaan silloin kun paikallinen kulttuuritalo niitä esittää. Äitini pakollinen hankinta aina tänne tullessaan on saada pehmis. Joo, karkaspa taas juttu! Eli juhannukseksi mennään nyt sitten Savon sydänmaille Vikan perheen elämää sulostuttamaan. Viime juhannuksesta viisastuneena otan oman nokkahuilun mukaan... Viime juhannuksena teimme ihan oman elokuvan, tai tarkemmin kyseessä oli musikaali, joten erilaiset lavasteet ja tarvikkeet voivat tulla tarpeeseen Cool Hmm, ja jos ottais vaikka tuon Tuttujuttu-pelin, meidän miehet kun suorastaan RAKASTAA parisuhdepelejä!!!!
Mutta suklaakakku kutsuu,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti