maanantai 18. toukokuuta 2015

Toisenlainen risuportti


Viime vuonna karsimme pihasta monta pihlajaa ja Unkarin syreenikin joutui melko rankan karsinnan kohteeksi. Osa rangoista jäi pihaan talvehtimaan. Poika oli jo laittamassa talven yli kuivuneita rankoja uuniin, mutta minä pelastin sieltä muutaman karahkan ja väänsin niistä portin pihlajan alle.Näiden kahden kuvan ottamisen välillä on vain muutama päivä, mutta kesä on ottanut niiden aikana aimo harppauksen eteenpäin :))


Portti on yksinkertaisesti kasattu rangoista ja rangat on sidottu yhteen rautalangalla. Rankojen väliin laitoin lähinnä koristeeksi vanhoja, mustahehkutetusta kauppalangasta väännettyjä, jo ruostuneita rautalankakiemuroita.
Veimme kaatopaikalle kuorman ja siellä metallinkeräyspisteellä minua odotti (taas...) aarre. Katsokaa, mitä joku on vienyt kaatopaikalle!


Monta monta kiloa siististi vyyhditettyä piikkilankaa! Tämä kasa saa nyt rauhassa ruostua pihalla ja syksyllä minulla on mahtava määrä kaunista ruosteista piikkilankaa talven töihin. Mahtavaa :))

-Vika-

2 kommenttia:

  1. Kiva idea, täytyy laittaa korvan taakse :)

    Meiltä saa myös tulla hakemaan piikkilankaa, jos lisää tarttee, löytyy valmiiks ruosteisia pätkiä sekä ihaniskemätön katon alla säilytetty keräkin....

    VastaaPoista
  2. Kiitos Noora :)
    Kiitos piikkilankatarjouksesta ;), toistaiseksi minulle riittää nuo nyt kaatikselta "pöllityt" :))

    VastaaPoista