lauantai 15. joulukuuta 2012

Rautalankaa taas :)

Tikin kanssa olemme puurtaneet muiden asioiden parissa ja blogi on saanut viettää hiljaiseloaan jo kohta pari kuukautta :(. Kiva kuitenkin huomata kävijätilastoista, että meitä on kaikesta huolimatta jaksettu seurata :)!

Nyt täytyy toivoa, että elämä rauhoittuisi sen verran, että jaksaisi ja ehtisi panostaa taas käsitöihin ja bloggaamiseenkin. Aika näyttää...

Tälläisiä pieniä naulakoita olen väännellyt työkavereiden paketteihin. Näitä saakin vääntää parikymmentä kappaletta, saapa nähdä, ehdinkö saada kaikki valmiiksi ennen viimeistä työpäivää, perjantaita?Rautalankaa olen väännellyt enemmänkin viime aikoina:

Nämä on tehty 1.6mm:n mustahehkutetusta kauppalangasta ja 0.7mm:n sidontalangasta. lisänä lasihelmiä. Naulakon korkeus on hieman alle 10cm.
Näistä sydämen mallisista naulakoista tuli minun mielestä tosi kivoja. Materiaali on sama kuin noissa aikaisemmissakin naulakoissa.

Ja jotta naulakot eivät loppuisi kesken, niin väänsin tälläisenkin:Ja vielä tälläinen ;). Tälläisen samanlaisen tein tuossa aikaisemmin syksyllä, silloin vain isompana ja paksummasta langasta. Tämän koko on n. 35cm ja lankana 1.6mm:n kauppalanka.
Nyt lähden rapistelemaan viimeiset lahjapaketit valmiiksi ja loppuillan käytän leffaa katsellen ja glögiä nautiskellen.

-Vika-

2 kommenttia: