sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Matkalaukkuelämää

Russelineitimme yrittää vihjailla minulle jotain


Oliskohan emännän jo aika purkaa matkalaukku? Jos tämä on tässä viikon ollut, niin kait siihen voi pesän rakentaa...? Tässä paljastuu minun heikko kohta: matkalaukkujen purkaminen! Pakkaaminen on paljon kivempaa kuin pakkauksien purkaminen. No, nyt tämä laukku on purettu sisällöstään ja kiikutettu kaapin uumeniin.

Mutta niin vain löytyi uusi mukava (?) nukkumispaikka!


Joku on jättänut takkinsa ja reppunsa lattialle. Eli siihen sitten pötkölleen ;)

Viime viikko oli töissä opiskeluviikon jäljiltä kohtuullisen hulabaloota ja illat menikin sitten töistä toipuessa. Käsitöitä en ole jaksanut ajatellakaan... Toivottavasti ensi viikolla on vähän rauhallisempaa, jotta jaksais iltasellakin jotain tehdä. Viikonlopun olen vain lepäillyt, katsonut monta elokuvaa, lenkkeillyt, nukkunut ja syönyt... huomenna sitten uusin voimin taas töihin!


Isoäidin neliöitä on valmistunut hissukseen. Paljon vielä puuttuu. Tai itse asiassa en edes tiedä, mitä tästä  tulee. Mutta puuttuu niitä paloja silti. Paljon.

-Vika-

3 kommenttia:

 1. Ihan sydän suli kun näin tuon matkalaukkukuvan. Meillä on kans vanha russeliherra, joka viihtyy matkalaukussa =).

  VastaaPoista
 2. Hassu hauva ;-D <3

  Isoäidin neliöitä on nyt ollut niin paljon esillä, että ostin jo bambuisen virkkuukoukunkin!

  VastaaPoista
 3. Ihan selvästi hauvalla on matkakuume :) Meilläpäin ei parane jättää matkalaukkua esille, hajoaa heti jos 40-kiloinen noutaja siihen istahtaa..

  VastaaPoista