tiistai 10. elokuuta 2010

Lomat lusittuna

Pitkäkin loma päättyy aikanaan. Olen nyt totutellut parin viikon ajan taas arkiseen aherrukseen, ja todellakaan en saanut pehmeää laskeutumista, vaan totuus pläjähti kyllä kerralla tietoisuuteen ! Onneksi on työ, josta pitää, ja kukaan ei ole olkapään takana kurkkimassa työn tekoa , muuten ei tätä työtä kyllä jaksaisikaan!
Työt tunnetusti haittaavat harrastuksia, mutta johonkin energia silti työpäivän jälkeenkin riittää. Toisaalta korujen tekeminen on niin pään tyhjäävää toimintaa, että se on edellytys jaksamiselle arjessa.

Sain eräältä helmien kautta tapaamaltani tuttavalta lainaan Bead&Buttoneita, ja sieltä piti toteuttaa heti yksi koru. Ohjeet on tosin minulle sellaisia "voihan sen noinkin tehdä"- viitteitä, ohjeiden seuraaminen kun ei oikein sovi kärsimättömälle luonteelleni. Mielummin kiroan ja meuhkaan, puran ja teen uudelleen, kunhan saan itse keksiä, miten jokin tehdään. Tämä pätee kaikkeen elämässä. Ikean huonekalujen kohdalla tämä on usein huono tapa toimia... Tässä korussa siis pikkuruisia, koon 15 siemenhelmiä, 3mm fasettihiottuja punaisia tsekkiläisiä ja ihanainen filigreehelmi keskellä.

Tässä korussa kunniapaikalle pääsi Helmetin jouluisessa tonttukierroksessa HLSltä saamani ihana nappi.
Ja osaan minä edelleen tehdä koruja ilman siemenhelmiäkin!

Ruusukvartsia ja swaroja.
Minun pieni aloittaa huomenna eskarin. Niin vaikeaa ajatella, että minun nuorimmaiseni on jo eskari-ikäinen! Hän ei ole ollut päiväkodissa koskaan, mutta ei pikkumiestä juuri tunnu asia jännittävän, asia on todettu, ja se on sillä selvä. Toivottavasti pieni mies saa hyviä kavereita, ja pojan pälvikaljuun ei kiinnitettäisi negatiivista huomiota.
Reppuja pakkaileva ~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti