lauantai 12. joulukuuta 2009

Salaiselta helmitontulta

Osallistuin Helmetin salaisen helmitonttu kierrokseen ensimmäistä kertaa, ja oli kyllä varsin mukava piristysruiske harmaaseen marras- joulukuuhun! Yllättävän mukavaa suunnitella verrattain tuntemattomalle ihmiselle mahdollisimman mieluisaa pakettia, ja toki oli erittäin ihanaa nähdä mitä itsellekin tulee ! Ja minulla tonttu (tontut) kävi ihan ovelle tuomassa iki-ihanan paketin!

Näiden lisäksi paketissa oli vielä reilun kaupan teeta, mikä lähti jo työpaikalle käyttöön. Paketissa oli hopeaa, MOPpeja, akaattia, IHANIA nappeja, siemenhelmiä, riipuksia, korallia, lasihelmiä, ja tuo pussukka mihin nämä kaikki ihanuudet oli pakattu oli kerrassaan lumoava! KIITOS!
Joulukuu on ollutkin niin kiireinen ja rankka, että erittäin paljon tarpeeseen tuli tämä ihana tonttuilu. Opinnoissa on ollut esseiden palautusta ja tenttiä, töissä on ollut rankka jakso ja vielä siihen tämä talvi, minkä ystävä tunnetusti en ole, niin johan on soppa valmis... Nyt onneksi on koulu tältä vuodelta ohi, töissäkään ei ole kuin kolme päivää jäljellä ennen matkaa! Torstaina lentokone lähtee kohti saarivaltiota! Kun Lontoo ja Manchester on nähty, lähdemmekin Vikan luo joulun viettoon. Kinkkua, suklaata, viiniä ja kaikkea muuta. Ja ennen kaikkea hyvää seuraa! Tämä joulun odotus on ollutkin jo hyvin erilaista kuin ennen, nyt lapset ovat varmasti jännittävimmässä iässä, mitä tulee jouluun. Kovasti jo odottavat joulua, pipareita on leivottu, kotia on laitettu joulukuntoon ja joulukalteri on ensimmäistä kertaa avattu luukku kerrallaan ja oikeaan aikaan...
Vika tuossa murehti vanhenemisen tuskaa. Itselläni tämä on edessä parin päivän päästä. Me kun ollaan molemmat näitä joulukuun lapsia, ilmeisesti vanhemmillamme on ollut tekeminen vähissä alkuvuoden pimeinä kaamosaikoina ... Tosin minä olen PAAAALJON nuorempi kuin Vika !
Kesäkuuksi onkin sitten varattu kuulemma jo matkaliputkin naapurin rinsessan häitä varten. Kaikenlaista sitä isot ihmiset tekeekin. Oi voi.
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti