sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Stressin lievitystä

Maailman paras stressin lievittäjä ovat siemenhelmet. Ne on niin pikkuruisia, ja jos niistä aikoo jotain järjellistä saada aikaan, on niihin keskityttävä. Joten työ- ym kuviot ei voi mielessä pyöriä kun niiden kanssa touhuaa.
Tässäpä siis tämän viikon nollauskoru:

Suklaanruskeita siemenhelmiä, turkoosia ja messinkiä.
Työkaverilla on sattunut tällä viikolla aika paljon asioita . Perjantaina hän unohti yhden työkavereistamme tienlaitaan, ja huomasi tämän sitten n. 20km ja puolisen tuntia myöhemmin. Tänään hän oli vetämässä kurssia jota itse vedin eilen, ja yritin mukamas häntä neuvoa hälytyksen kanssa. Olipahan silti saanut vartijat paikalle kun hälytykset oli rävähtäneet päälle... Sen valvontakameravideon kun sais käsiinsä, varppina näyttäisin sen työpaikan pikkujouluissa ! Voin kuvitella sen säntäilyn, ja kirosanat, hikoilun jne kun aika kuluu ja hälytyslaitteistoa ei löydy... Välillä on mukava naureskella jonkun muunkin törppöilylle, itse kun tulee oltua tilanteessa jos toisessakin...
Kotikaupungissani on ollut actioinviikonloppu. Eilen paloi iso navetta asutuksen keskellä, ja tänään yksi firma ihan tuossa lähellä. Sympatiani ovat täysin palomiesten puolella, en ole siis ainut joka painaa ympäripyöreetä päivää.
Tänään on ensimmäinen ja viimeinen vapaapäivä pitkään aikaan, seuraava vapaa taitaa olla ensi kuun puolella... No, jouluna sitten pidän reilumman loman!
Nyt meditoimaan! (lue katsomaan BBtä kovalevyltä)
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti