lauantai 5. syyskuuta 2009

Kun joillekin nyt vain sattuu enemmän kuin toisille

Helsingin messut on parhaillaan menossa, ja sielähän se mekin ollaan husaamassa. Ja kuten meillä yleensä, ei kaikki ole ihan ohjekirjan mukaisesti mennyt nytkään. Vika pärskäytti, tai oikeastaan Vikan autoon pärskäytettiin perään perjantaina. Vika roudas parhaillaan tavaroita valtavan peräkärryn kanssa viimeistä suoraa kohti messupaikkaa kun taksi pärskäytti perään. Nyt on sitten peräkärryn koukku volkkarin sisäpuolella, ja peräkärry siten aisaa myöten kiinni volkkarissa. Eikä sitten ihan helpolla irtoa. Joo. Olivat vielä kehdanneet parkkeeratessa kitistä kun auto vie kaksi paikkaa. Nii-in, mitäs teet? Otat peräkärryn ja heität sen auton katolle säilöön?!
Vika säteilee jotain salaperäistä säteilyä kaikkea teknistä laitetta kohtaan. Sen känny rupes elää ihan omaa elämäänsä, 6, 5,  ja 4:sta känny ei tunne enää lainkaan, ja muutenkin valikko pelaa ihan omalla logiigattomuudellaan. Eikä Vika innostunut minun ajatuksesta korvata vitosta näppäilemällä esim 3+2... Ihme hiihtäjä kun on niin tarkka! No, olihan tuo puhelin jo kaksi viikkoa vanha, joten vaihto lienee ajankohtainen jo muutenkin.
Eilen illalla nautiskelin illan ajan ajatuksellla pitkästä suihkusta. No, tämän sitten päätin toteuttaa yöllä kun olimme käymässä nukkumaan. Kuten arvata saattaa, ei suihkusta tietenkään tullut vettä. Hanasta tuli. Hana oli siellä polven korkeudella, joten polvista alaspäin olin kovin puhdas kun soittelin respaan suihkun mahdollisia käyttöohjeita. Respa kuitenkin ymmärsi ihan ok, että puhtaus polvista alaspäin ei liene riittävää, ja vaihdoimmekin sitten huonetta. Minä pyyhe päällä, Vika roudas kaikki tavarat kun minä nautiskelin viimein suihkusta. Tosin ei voi väittää, että Vika kaikkia tavaroita roudasi. Läysin toisen crocksini hotellin käytävältä aamulla aamupalalle mennessä.
Nyt on kuitenkin vatsa täynnä ihanaa Kahden Kukon ruokaa, suihkussa käyty ja jalat on kohti kattoa, joten elämässä kaikkii hyvin tällä hetkellä . Huomenna vielä jaksetaan myydä ahkerasti, tulkaahan ostamaan kaikki pois kun Vika ei voi viedä mitään takaisin kun peräkärry ja auto on ihan särki. !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti