tiistai 8. syyskuuta 2009

Messuostoksia

Senhän tietää, mitä seuraa siitä, kun viettää kolme päivää Titityyn osaston vieressä . Sain kyllä melko hyvin hillittyä itseni ja ostin vain nämä langat

Hamppulankaa ostin nyt vahingosta viisastuneena koko rullan, se kun loppuu aina kesken. Hamppua ostin vielä tuon ruskean vyyhdin. Nyt rupeaa tiskirättejä syntymään!
Lisäksi ostin uutta Tundraa, väri sellainen pinkin ja lilan välimuoto. Siitä voisi tehdä töihin villatakin.
Ja sitten siihen kauan suunniteltuun pitsihuiviin ostin aivan unelman pehmeää babyalpakkaa, värinä tumma lila, lähes luumu.
Muutapa en sitten messuilta ehtinyt ostaakaan, sen verta haipakkaa meidän osastolla oli!
Autosta ja kärrystä ei vielä ole kuulunut muuta kuin että korjaaminen onkin arvioitua suurempi homma, kuinkas muutenkaan?
Mutta arvatkaas, mitä mies teki? Se hukkas puhelimensa ja ajoi samalla reissulla poliisin tolppaan vähän reilumpaa vauhtia ... eli meillä pyyhkii tällä hetkellä silleen oikein hienosti! Nyt kummallakaan ei ole toimivaa puhelinta ja postissa saapuu kohta kutsu virkavallan juttusille.
Ottaessani sijaisautoa vuokralle, sanoivat autovuokraamossa omavastuun olevan vahinkotapauksessa 700 euroa. Ilmeeni ilmeisesti kertoi kaiken, koska samantien autovuokraamon työntekijä kertoi mahdollisuudesta nollata omavastuu 12 euron lisähinnalla. Viime päivien tuurini huomioon ottaen en epäröinyt hetkeäkään, ostanko 12 eurolla itselleni mielenrauhaa!
Taidanpa vielä keittää kupposen teetä ja katsoa pään tyhjentävää BB:tä, kunnes uni tulee silmään. Toivottavasti huomenna on parempi päivä .
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti