perjantai 11. syyskuuta 2009

Knit Pro-marmatusta

Hankin itselleni noin vuosi sitten kaikki mahdolliset KnitPicksit, nykyiset KnitProt. Nyt pyöröpuikkojen kanssa kertakaikkiaan menee HERRRMOOOTT...!!! Osien yhteenliimailua, puikkojen liuskoittumista ja nyt viimeisenä ongelmana kiristysreiän reunojen "murtuminen". Reiän reunaan tulee sellaista ohutta, pientä röpelöä, joka koko ajan hiertää sormia ja kämmentä, inhottavaa. Enkä todellakaan kohtele puikkoja kovakouraisesti, päinvastoin.  Puikoissa taitaa olla myös nikkeliä, käsiini on nyt ruvennut tulemaan ihottumaa ja punoitusta aina kun olen ko puikoilla neulonut. Taidanpa kaivaa esiin vanhan Addi-varastoni, niiden kanssa ei koskaan ole ollut mitään ongelmia.
Nyt puikoilla on pusero Purosta ja sitä varten piti käydä ostamassa lisää Puroa . Puroa taitaa olla varastossa about 50 kerää. Enää ei kertakaikkiaan saa ostaa lankaa, ennen kuin edes jonkin verran näistä aikaisemmin ostetuista langoista on neulottu tai virkattu, joopa joo...
SNY laittoi viestiä, että syyskuun paketti on postissa, JEE! Maanantaina on kiire töistä kotiin ja postilaatikolle. Ei malttais odottaa .
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti